Priznanja podelil tudi Citroën

19. 12. 2014
Deli
Priznanja podelil tudi Citroën

Podjetje Citroën Slovenija je ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim.

V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke, so podobno, kot to že obstaja na mednarodnem nivoju, uvedli letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Razdeljena so v štiri kategorije: koncesionar leta na področju Citroën financiranje, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar tekočega leta.

Najboljši koncesionar znamke Citroën in DS v letu 2014 na področju poprodajnih storitev je letos v Citroënovi prodajni mreži Avtomerkur d.o.o. iz Ljubljane, ki v zadnjem letu ni zabeležil nobene vrnitve strank zaradi nepopolno ali nekakovostno opravljenega dela. Za Citroënovega prodajalca leta 2014 v Sloveniji je bilo razglašeno podjetje Avto Rajh iz Murske Sobote, podjetje Avtomerkur d.o.o. iz Ljubljane pa je odneslo priznanje tudi v kategoriji najboljši koncesionar v letu 2014 na področju Citroën financiranje.

In kdo je najboljši koncesionar? Tudi v zadnji kategoriji je bilo izbrano podjetje, ki je že prejelo nagrado, saj je bilo za profesionalizem in pripadnost Citroënu in DS-u izbrano podjetje Avto Rajh iz Murske Sobote, ki si je tako prislužilo še naziv koncesionar leta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja