Range Rover Evoque v Slovenijo zapeljal v povsem angleškem slogu

10. 4. 2019
Deli

Za njegov prihod so poskrbeli v trzinskem podjetju Avto Aktiv.

Britanski Range Rover Evoque je v prvi izdaji, ki je na ceste zapeljala leta 2011, prepričal kar lepo število kupcev, tako v tujini kot tudi v domačih krogih. Vse od njegove predstavitve novembra lani je zato v Sloveniji zanj vladalo precejšnje zanimanje, kako veliko je bilo to, pa se je pokazalo pred dnevi, ko je novinec naposled le slovesno zapeljal v salon podjetja Avto Aktiv iz Trzina.

Trzinsko podjetje je namreč od lani zastopnik za vozila britanskega proizvajalca terenskih vozil, britanski ali bolje rečeno angleški pridih pa ni manjkal na slovesnem dogodku. Pri Avto Aktivu so se namreč odločili, da bodo na dogodku gostom ponudili izbrano kolekcijo pravih angleških čajev, poleg tega so v goste povabili predstavnika britanskega veleposlaništva, ki skrbi za javno diplomacijo, gospoda Patricka Bannisterja.

Dogodek je povezovala voditeljica Pia Pustovrh, svoj pečat pa je pustila tudi pevka Gaja Prestor, ki je na dogodku zapela skladbo Skyfall britanske pevke Adele, ki je hkrati naslovna skladba predzadnjega filma o Jamesu Bondu. Ne nazadnje se vozila britanske znamke zadnja leta vse pogosteje pojavljajo v filmih z omenjenim naslovom. Med drugim se je dogodka udeležil tudi urednik revije Playboy, Borut Omerzel.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja