Novice Promocijsko sporočilo

Renault R.S. Line: Športnost že, ampak udobje ravno tako

17. 12. 2020
Deli

To, kar je bil nekoč paket GT Line, je zdaj obogaten paket R.S. Line, ki z zvenečim imenom še bolj očitno nakazuje, kaj predstavlja.

1 / 7
Renault
Renault

Renaultovi najbolj športni in vznemirljivi modeli se še vedno imenujejo R.S. in še vedno predstavljajo največ in najboljše, kar je mogoče dobiti v Renaultovi paleti. Sploh če iščete model, ki vas bo potegnil za volan, ki vam bo pognal adrenalin po žilah in vam dvignil srčni utrip. Toda izjemna moč, zmogljivosti, v mnogočem skoraj surovo podvozje in kar še gre z modeli, ki opevajo športnost, niso ravno za vsakogar. Navsezadnje pa – tudi vrhunska športnost ni poceni.

In ker zveneče ime, ki ga je Renault loščil skozi desetletja – tudi z zmagami v F1 in odličnimi rezultati v reliju ter na cestnohitrostnih dirkah, seveda pritegnejo, so pri Renaultu našli rešitev tudi za vse druge voznike, ki jim videz pomeni več
od tehnike. Gre torej za dekorativni paket R.S. Line, ki je s prenovo Megana zamenjal podoben paket GT Line in tako seveda veliko očitneje in jasneje nakazuje povezavo, sorodstvene vezi z zmagovalno športnostjo Renault Sporta.

Pri dekorativnem paketu R.S. Line gre z bolj dovršeno in bogato vsebino tudi za več kot zgolj za spremembo imena. Zunanjosti in notranjosti dajeta avtomobilu bolj športen videz, ki ustreza zahtevam vedno številnejših kupcev, in to takšnim, ki si želijo avtomobil z značilnim in predvsem dinamičnim videzom. Hkrati pa od voznika ne zahteva nobenih kompromisov glede udobja, prostornosti in uporabnosti vozila, ob tem pa je mogoče tak paket kombinirati s skoraj vsemi motornimi izvedenkami.

Pri Renaultu tako zdaj ponujajo ta paket za prenovljena modela Megane in Megane Grandtour, hkrati pa tudi za Clio. Že sredi leta 2021 bo tak paket na voljo tudi za model Captur. In ko bo na našem trgu še nov CUV model Megane Conquest, bo Renault takoj ponudil R.S. Line paket tudi za dinamični kupejevski športni terenec. Z vsemi temu dodatki v paketu R.S. Line si bodo lahko tako lastniki ustvarili še neposrednejšo povezavo z bogato športno in dirkaško tradicijo Renault Sporta, obenem pa obdržali vse pregovorno uporabne lastnosti Megana, Clia, Capturja in Megana Conquesta.