S štirikolesnikom po tovarniški puščavi

17. 11. 2015
Deli
S štirikolesnikom po tovarniški puščavi (foto: UTV Underground)
UTV Underground

Ekipa UTV Underground je posnela video z neverjetnimi akrobacijami, v katerih blestita UTV prvak RJ Anderson in njegov dirkalnik RZR XP1K3.

V vsestransko nevarno okolje zapuščene tovarne, ki je videti kot prizorišče iz apokaliptičnega filma, so v polnem zagonu poslali močno predelan rekreativni štirikolesni dirkalnik RZR XP Turbo, sicer najboljše večnamensko vozilo (UTV) podjetja Polaris.

Prihaja iz serije večnamenskih štirikolesnikov, v kateri je najmočnejši prav RZR XP Turbo. Opremljen je z 999-kubičnim turbobencinskim dvovaljnikom, ki razvije 144 "konjskih moči", naprodaj pa je za 24.999 ameriških dolarjev in več. Za apokalitično dirkanje v posnetku so vozila intenzivno predelali, vse od vzmetenja, do motorja, ki so mu moč povečali na 200 "konj".

Za krmilom sedi UTV prvak RJ Anderson, poligon pa so pripravili v zapuščenem tovarniškem kompleksu v Youngstownu v ameriški zvezni državi Ohio. 15-članska ekipa produkcijske hiše Mad Media je potrebovala več kot mesec dni, da je pripravila zahtevno stezo s številnimi ovirami, ki je RJ Andersonu omogočila neverjetne kaskaderske podvige, samo snemanje videa pa je trajalo še dodatnih štirinajst dni.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol