Sejem Avto in vzdrževanje odpira vrata

12. 4. 2012
Deli
Sejem Avto in vzdrževanje odpira vrata

Od danes pa do 15. aprila bodo odprta vrata celjskega sejmišča, ki bo v tem času gostilo kar štiri razstave - Avto in vzdrževanje, Moto boom, Logotrans in Gospodarska vozila.

18. sejem Avto in vzdrževanje bo zajemal avtoservisne dejavnosti in avtomobilizem, podrobneje pa tudi aktualne novosti v stroki, razstavo predelanih vozil in starodobnikov, trening varne vožnje in varnost v prometu.

Kot je iz imena mogoče sklepati, bo 10. Moto boom namenjen ljubiteljem dvokolesnikov. Na ogled bodo motocikli (serijski in predelani) ter oprema za motoriste;, za obiskovalce so pripravili tudi demonstracijske vožnje, vključno z motorističnimi triki in razstavo starodobnikov.

Letošnji sejem Logotrans bo 9. po vrsti, namenjen pa je seveda logistiki in transportu, podprt bo tudi s strokovnim obsejemskim dogajanjem.

Z najkrajšo tradicijo, osmo po vrsti, se postavlja sejem Gospodarskih vozil. Prisotne bodo vse, v Sloveniji zastopane, pomembnejše znamke gospodarskih vozil, obiskovalcem bodo podane novostih v stroki, pripravljen je tudi bogat spremljajoči programa.

Program prireditev najdete na tej povezavi, zemljevid sejmišča pa tukaj.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol