Slovenski avto leta – in prejemniki nagrad so …

Izžrebali smo prejemnike Garminove akcijske kamere Virb 360, pnevmatik Bridgestone in kompleta avto kozmetike Juvi Koch-Chemie.

Slovenski avto leta – in prejemniki nagrad so … (foto: Uroš Modlic) Uroš Modlic
18. 1. 2018

V okviru testnega dne finalistov Slovenskega avta leta 2018 v Centru varne vožnje AMZS na Vranskem, ki so ga priredili slovenski mediji, ki pripravljajo avtomobilske vsebine, smo pripravili tudi žrebanje nagrajencev. Izžrebali smo iz skupaj iz 9.460 dopisnic po pošti ter 11.639 glasov prek internetnega glasovanja, skupaj torej izmed 21.099 prispelih glasov. Na voljo so bile nagrade, ki so jih prispevali Garmin, Bridgestone in Juvi Koch-Chemie.

Nagrade prejmejo:

1. nagrada: Garminovo kamero VIRB 360 prejme: Angela Škrabec, Preglov trg 6, 1120 Ljubljana;
2. nagrada: štiri pnevmatike Bridgestone (do premera 17 palcev) prejme: Aleksander Tomat, Cesta na Lenivec 18, 6210 Sežana;
3. nagrada: komplet profesionalne vrhunske avto kozmetike JUVI Koch-Chemie prejme: Alvin Žagar, Razdrto 12, 6225 Hruševje

Nagrajence so izžrebali predstavniki podjetij podeljevalcev in sicer Marjan Juhart (Juvi), Gregor Plaskan (Bridgestone) in Marko Lesjak (Garmin).

Tomaž Porekar
foto: Uroš Modlic

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri