Srečanje Avantimov

22. 5. 2007
Deli
Srečanje Avantimov

To soboto bo od Ljubljane proti Krasu in nato slovenski obali že drugič zapeljala kolona avtomobilov Renault Avantime, med katerimi jih bo tudi nekaj iz tujine.

Srečanje lastnikov in ljubiteljev tega ekskluzivnega modela Renault pripravlja pobudnik in seveda lastnik Avantima Janez Grbac, ki pripravlja tudi ustanovitev slovenskega kluba Avantime.

Soorganizator in pokrovitelj srečanja Avantime je že drugo leto Avtohiša Malgaj, Renaultov pooblaščeni prodajalec in serviser v Trbovljah in Ljubljani. Letos pričakujejo vsaj 25 udeležencev, med katerimi so prijavljene tudi posadke iz tujine - Avstrije, Francije, Hrvaške, Italije, Nemčije in Švice, morda pa se bo za dolgo pot do Slovenije odločil tudi Britanec.

Na tej spletni strani www.avantime-gallery.org je razpis slovenskega srečanja s programom, poleg tega pa informacije o pestri dejavnosti raznih evropskih klubov Avantime, obilica fotografij in tudi tehničnih informacij o tem modelu.

V Sloveniji je bilo v obdobju od leta 2001 do 2003 na novo registriranih 32 avtomobilov Renault Avantime, skupaj pa so jih do konca aprila 2003 izdelali le 8.449.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"