Suzuki ima nov prodajno-servisni center v Brežicah

8. 1. 2019 | Jure Šujica
Deli

Novega centra bodo najbolj veseli kupci in lastniki vozil na Dolenjskem in v Zasavju.

Suzuki v Sloveniji velja za eno izmed nišnih znamk, njenih vozil pa na cestah ne vidimo prav pogosto. A ob precej novi modelni paleti in bližajočem se prihodu težko pričakovanega Jimnyja, ki po Evropi že od prvega dne prejema številne pohvale (ob njegovi predstavitvi v Evropi smo se z njim zapeljali tudi sami), bi se lahko krog lastnikov še nekoliko povečal.

Da pa bi Suzuki v prihodnje v Sloveniji zagotavljal ustrezno raven svojih storitev – tako prodajo kot servis – so pri znamki pred kratkim odprli nov prodajno-servisni salon, ki bo pokrival Dolenjsko. Po pred kratkim zaprtem salonu v Novem mestu je namreč pred dnevi pod svojo streho znamko Suzuki vzela Avtohiša Kolmanič & Co. iz Brežic.

V omenjenem centru oziroma podjetju, ki je sicer v domači avtomobilski smetani prisotno že dlje časa, bodo tako kupcem na ogled nova vozila znamke Suzuki, servisne storitve za njihova vozila ter program originalne dodatne opreme za vozila japonske znamke. Z novim prodajno-servisnim centrom Suzuki tako mreža centrov po Sloveniji (znova) šteje 11 članic.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"