Težkokategorniki so spet zbrani v knežjem mestu

V Celju sta do nedelje odprta strokovna sejma Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje.

Na Celjskem sejmu so odprli  strokovna  sejma Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje. Predstavlja se 105 neposrednih razstavljavcev iz Avstrije, Hrvaške, Italije, Nemčije, Poljske in Slovenije, ki zastopajo 300 blagovnih znamk.

Sejem Gospodarska vozila prinaša ponudbo lahkih, srednjih in težkih gospodarskih vozil. Sejma so se udeležile skoraj vse blagovne znamke s področja težkih gospodarskih vozil, precej skromno pa so zastopani dostavniki.

Logistične rešitve ponujajo navigacijske in telekomunikacijske sisteme ter informacijske rešitve. Sejem Avto in vzdrževanje je namenjen predvsem tistim, ki se poklicno ukvarjajo ali jih kako drugače zanimajo novosti s področja avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma.

V spremljajočem programu se bosta zvrstila strokovna posveta o problematiki nedelovanja sistema izrabljenih vozil in varnosti tovornega in potniškega prometa na slovenskih avtocestah. Zanimivo bo tudi tradicionalno srečanje šoferk, ki bodo izvedle spretnostno vožnjo med ovirami.

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol