Novi Avto magazin: BMW 2 Active Tourer, Audi A7 in 40 novosti do konca leta.

7. 8. 2014
Deli

V tokratni številki Avto magazina razkrivamo kar 40 avtomobilskih novosti, ki nas čakajo do konca leta 2014, vozili pa smo BMW 2 Active Tourer in prenovljeni Audi A7.

V novem Avto magazinu si že lahko preberete prve vtise z vožnje z novim in prvim BMW-jevim enporostorcom BMW 2 Active Tourer, prizkusili pa smo tudi prenovljena Audi A7 in Toyoto Yaris.

Letošnje poletje je vremensko precej muhasto, precej bolj mirno pa je bilo poletje. Večjih novosti ni bilo, jih bo pa zato precej več do konca letošnjega leta. Čaka nas namreč kar dvajset novih in še enkrat toliko prenovljenih modelov! Aktualno.

Precej pester je nabor avtomobilskih testov. Preskusili smo odlični Lexus GS 300h, ki ponuja športnost na hibridni način. Test

Druga posebnost je Renault Megane R.S. 275 Trophy, ki že s svojim imenom praktično pove vse. No, za tiste ki ne veste - to je izpeljanka avtomobila, ki je postavil najhitrejši čas na slovitem Nürburgringu. Kratki test.

Kia je v Sloveniji že uveljavljena znamka, kaj pa SsangYong? Kakšni so sploh modeli te korejske znamke? Tokrat ponujamo zanimivo primerjavo - Kia Sportage in SsangYong Korando. Primerjalni test.

Renault Captur je prinesel svežino, njegove številne različice pa skrbijo, da je izbira pestra. Kratki test.

Ni bil na podaljšanem testu, na zgolj štirinajstdnevnem pa tudi ne. In ko smo ga vrnili, se nam je zdelo, kot da smo ga imeli zgolj nekaj dni. Citroën Jumper 33 L2H2 HDi 150 Seduction in podaljšani test.

Ljubitelji motociklov (in divjine) nikar ne prezrite vzdržljivostnega testa KTM 690 Enduro R, za vse ostale (tudi zgolj avtomobiliste) pa bosta zanimivi reportaži iz Garmisch-Partenkirchna in Bigrada na moru. Zakaj? Poglejte kar sami!

Na športnih straneh vam ob vseh klasičnih dogajanjih ponujamo tudi reportažo z ene najtežjih preizkušenj na svetu - Hard enduro reli Red Bull Romaniacs, ter seveda rubriko Sto oktanov z avto-moto novicami iz domačih in tujih logov.

Novi Avto magazin 17/2014 je že v prodaji!

Naslednja številka, 18/2014, izide 12. avgusta 2014. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol