V novem Avto magazinu predstavljamo...

25. 10. 2007
Deli

V najnovejši številki revije Avto magazin smo preizkusili dva velika tekmeca. Renaultovo Laguno in Fordovega Mondea. Oba sta nas nadvse presenetila, prvi s svojo trdoto, drugi pa z mehkobo. V novi številki objavljamo še test Peugeota 308, pomembnega člana kompaktnega razreda.

Lahko se pohvalimo, da smo peljali prototip Citroëna C-Cactus (in se seveda razpisali o občutkih), lovili desetinke sekunde v Ferrariju 430 Scuderia (po Ferrarijevi testni stezi v Fioranu smo dirkali z 230.849 evrov vrednim cestnim dirkalnikom F1) in se ukvarjali s čisto novim Audijem A4. In njegovim tekmecem, povsem novim Citroënom C5, tudi v kombi izvedbi.

Ne pozabite še na zadnjo priložnost sodelovanja v igri Najboljši avtomobili. Ponovno objavljamo glasovnico (lahko glasujete tudi preko interneta www.best-car.eu/slo). Ne zamudite, saj lahko osvojite bogate nagrade.

Med testi objavljamo še Renaulta Espace 2.0 dCi (175), v rubriki Podaljšan test lahko prebirate o Hondi Civic Type-R. Retro test nas vrača v leto 1996, v BMW-ja M3 SMG.

Na motociklističnih straneh smo v testu soočili BMW-ja K 1200 R Sport, Hondo CBF 1000 S, Suzukija GSF 1250 S Bandit in Yamaho FZ1 Fazer. Preizkusili smo še Vespo GTS 250 in Hondo XL 125 V Varadero.

Na športnih straneh berite o F1 za VN Brazilije in reliju za SP na Korziki.

Nova številka Avto magazina je v prodaji od 25. oktobra.

Kazalo 22. številke.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"