V novem Avto magazinu predstavljamo...

6. 12. 2007
Deli

Znova kup avtomobilskih novosti. Vozili smo se že z novo Mazdo6, Toyoto Land Cruiser V8, Mitsubishijevim Lancerjem, novo generacijo Škode Fabie Combi in dirkaškim terencem Porsche Cayenne GTS.

Nosilna zgodba novic je posvečena novemu Fordu Verve, po domače, nasledniku Forde Fieste, kateremu smo namenili kar tri strani in v napoved novosti Modrega ovala (seveda) vključili še vohunske fotografije. Predstavljamo še prenovljeno Mazdo5, prenovljeno Opel Zafiro, novi Nissan Murano in vznemirljivi koncept Mitsubishi Concept-RA.

Testirali smo hibridnega Lexusa RX 400h in preverili kako dobra je kombinacija bencinskega motorja in dveh elektromotorjev. Na testu je bila tudi povsem nova Mazda2, po stezi smo se podili še s turbodizelskim Meganom RS in ga preizkusili tudi pri vsakdanjih opravilih. Tako kot prenovljenega Volva V50 2.0D Summum in Mercedes-Benza C 220 CDI Elegance.

V retrospektivi se vračamo v prejšnje stoletje in za volan Ferrarija F355, v tuning novicah objavljamo najnovejše predelave, na motociklističnih straneh pa smo soočili družino soft supermotov.

Ljubitelji motociklizma boste zagotovo prebrali test MotoGP motocikla. Suzukija GSV R 800 nam je posodil kar Chris Vermuelen.

Bili smo v Monzi, kjer je Valentino Rossi znova slavil na reliju, konec pa je tudi sezone relija za SP.

Kazalo 25. številke

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja