V novem Avto magazinu predstavljamo…

4. 6. 2008
Deli

V novi številki revije pišemo zakaj bo nova Renaultova Laguna Coupe pravi avtomobil za vožnjo po ovinkasti cesti. Razkrivamo tudi novo Kio Soul, pišemo o varnosti kabrioletov in napovedujemo serijo dvestotih Audijev TT Clubsport Quattro ter povsem novega Suzukija Kizashija.

Razkrivamo še novega Nissana 370Z (aktualni 350Z gre v pokoj, namesto njega pa prihaja še močnejši kupe – in roadster). Vozili smo že novega BMW-ja X6 (njegov najšibkejši motor ima 173 kilovatov), Škodo Superb (je boljše sedeti spredaj ali zadaj? ), trivratnega Chevroleta Avea, Subarujevo Tribeco in prenovljenega Audija A3 (A3 Sportbacka in S3 Sportbacka). Pišemo še o novem Citroënu Berlingu.

Na velikem testu smo imeli novega najmanjšega Hyundaija. Kako se je odrezal i10, si preberite v novi številki, v kateri objavljamo tudi obširen test Audija A3 Cabrioleta, v katerem nas je navdušila streha, zmotil pa nas je njegov turbodizelski motor. Testirali smo tudi novo Škodo Fabio Combi 1.4 in Mazdo MX-5 RC 1.8i Revolution.

Pravo počitniško branje (ali za vikend! ) vas čaka na straneh, ki so posvečene reportaži z Nordschleife. Berite o vožnji s Hondo Civic Type-R po najbolj znani evropski stezi!

Tuning strani so namenjene novi zmagi LMG-ja v driftu, moto oddelek je Aprilio RXV 450 in Husqvarno WR 250 preizkusil na najtežjem testu na svetu – na slovitem Erzbergu. Na bolj umirjenem, a zato nič manj zahtevnem preizkusu, se je znašel še Moto Guzzi V7 Classic.

Na športnih straneh pišemo o F1, reliju za SP, SPTA dirki v Cerkljah in reliju AMTK Rally Velenje.

Kazalo AM 12/2008

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja