V novem Avto magazinu predstavljamo…

5. 11. 2008
Deli

V novi reviji objavljamo veliki test Fordove Kuge 2.0 TDCi in vtise z vožnje novega Ferrarija California. Zgoraj brez smo drveli skoraj 300 kilometrov na uro!

V novicah napovedujemo novega člana Mondeove palete: štirivratnega kupeja, ki bo konkuriral VW Passatu CC. Peljali smo se že z novim Meganom, pravzaprav z dvema. Berite ali je kupejevski Megane kaj bolj športen od kombilimuzinskega. California pa ni edini športnik v tej številki. Po dirkališču in običajnih cestah smo se peljali (in drveli) z novim Audijem S4 (245 kilovatov). Predstavljamo prenovljeno Škodo Octavio in Subarujevega Foresterja 2.0 dizel.

Testirali smo še povsem novega BMW-ja 320xd Touring, Chevroletovega Avea 1.2, Peugeota 308 SW 2.0 HDi, Nissana X-Trail 2.0 dCi, Volkswagna Passata 1.8 TSI in Opla GT.

Novi Avto magazin je bogatejši za 32 stransko prilogo o dostavnikih, v kateri smo prečesali vso ponudbo, od najmanjših do največjih in najtežjih mojstrov, ki merijo krepko več kot sedem metrov. Nova številka je tudi nova priložnost (in zadnja letos), da sodelujete v akciji Najboljši avtomobili 2009 in glasujete za svoje favorite ter si priborite bogate nagrade.

V novem Avto magazinu objavljamo še tuning novice, moto testa Husqvarne TE 450 i.e. in Can-Ama Outlander 400 EFI, dirkaški test Radicala SR3, F1 zgodbo VN Brazilije, reli za SP (Japonska), gorsko dirko Učka 2008 in WTCC iz Okajame.

Kazalo AM 23/2008

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"