V novem Avto magazinu predstavljamo ...

25. 3. 2009
Deli

. . popolnoma nov Mazdin model, ki je enoprostorska različica Dvojke, nekakšna Mazdo4 torej. Z navdušenjem vam predstavljamo Forda Focusa RS, s katerim smo se že vozili in ugotovili, da je vrhunski kljub pogonu le na prednji kolesi.

V novi številki Avto magazina nadaljujemo tudi z Ženevo. Tokrat je na vrsti zelena tema salona z veliko ekomobili z novimi rešitvami že znane teorije.

Na velikem testu smo imeli Oplovo Agilo 1.2 Enjoy in Jaguarja XF 4.2 SV8 S/C, preizkusili pa smo tudi Volkswagna Passata CC 3.6 FSI 4Motion in prenovljeno Škodo Octavio Combi 1.8 TSI 4x4. Tu je nova zgodba supertestne Škode Superb 2.0 TDI DSG Elegance.

Tokratna priloga revije je posvečena letnim gumam. Preberite, da boste znali kupiti prave.

Ne zamudite tuning novic in motociklističnih strani s testom Husqvarne TE 310 i.e., ki smo jo preizkusili kar na dirki. Pred razmahom motociklistične sezone smo zajahali novo Hondo CBR 1000 RR Fireblade z ABS-om.

Športne strani so posvečene predsezonskemu vzdušju v formuli ena, reliju za SP po Cipru, WTCC-ju iz Pueble, MotorSport salonu v Ljubljani in izkušnji izza armaturne plošče Sainzovega Touarega in zmagovalnega tovornjaka z Dakarja. Leteti z nekajtonsko pošastjo? Neprecenljivo.

Nova številka je v prodaji od 26. marca.

Kazalo AM 7/2009

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja