V novem Avto magazinu predstavljamo ...

2. 6. 2009
Deli

… veliki test enega najbolj ekskluzivnih avtomobilov na svetu, KTM-ovega X-Bowa. Puristični dvosedežnik nas je navdušil. Ne zamudite ga v novi številki revije.

V njej objavljamo tudi prihodnost Audijevega modela A3. Nova generacija bo postregla s širitvijo družine. Pišemo še o Lexusu LF A, Volkswagnovem Golfu Variantu in prenovljeni Hondi Civic.

Vozili smo se že z novim Volkswagnovim Polom in s prenovljenima Škodama Octavio RS in Octavio Scout. Vas zanima, kako se peljejo omenjeni novinci? Preberite v reviji, v kateri smo se razpisali tudi o testih Toyote Urban Cruiser 1.4 D-4D in nove Mazde3 Sport 1.6i TX Plus, testirali pa smo še Renaultovega Megana Berlineja 1.5 dCi, Kio Pro_cee'd 1.6 CRDi in prenovljenega Peugeota 407 SW 2.0 HDi Premium.

Našo supertestno Škodo Superb smo zapeljali na poseben test: komaj 25 km/h povprečne hitrosti v dveh dneh. Kako, zakaj, kje? V Avto magazinu!

V novi izdaji revije so motociklistične strani namenjene Triumphu Tiger 1050, novicam in opremi. Preberite, kako nastajajo kakovostne zaščitne čelade.

Na športnih straneh smo se razpisali o driftu v Logatcu, F1 za VN Monaka, WTCC-ju v Valencii, Red Bullovih X-fightersih (ste vedeli, da prihajajo v Maribor? ), gorski dirki Petrol Sevnica 2009 in reliju za SP po Italiji.

Prijetno branje!

Kazalo AM 12/2009

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"