V novem Avto magazinu predstavljamo ...

24. 9. 2009
Deli

. . veliko reportažo z avtomobilskega salona v Frankfurtu. Salon smo prečesali po dolgem in počez ter vam pripravili obširno reportažo. V novem Avto magazine ne zamudite tudi ostalih tem, pa nove akcije Najboljši avtomobili, ki prinaša tudi bogate nagrade.

Glasujte za najboljše avtomobile, ustvarjajte mnenje o avtomobilih v Sloveniji in se potegujte za bogate nagrade, med katerimi so tudi televizorji in cestni skuterji. Vozili smo že novo Mazdo3 MPS, športnico z zadostno količino moči, da ne boste pomislili na dodatne kilovate. Peljali smo se tudi z Alfo Romeom MiTom z novimi motorji Multiair. Večja moč, a manjša poraba. Strani, na katerih kažemo avtomobilske teste, so v novem Avto magazinu namenjene Renaultovi Laguni Coupe 2.0 dCi GT in Fiatu 500 1.2 8V Pur O2.

Motociklistični test je pisan na kožo vsem, ki iščete skuter, a nočete zanj odšteti preveč denarja. Ne spreglejte primerjalnega testa 50-kubičnih skuterjev ter seveda novic. Objavljamo tudi reportažo z zadnjega Avtomagazinovega drifta na Racelandu in F1 za VN Italije v Monzi.

Kazalo AM 20/2009

Nova številka je v prodaji od 24. 9. 2009. Če se želite naročiti na revijo, kliknite tukaj.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja