V novem Avto magazinu predstavljamo ...

17. 12. 2009
Deli

Audi je napovedal, da bo v letu 2010 začel prodajati novega A1, a v Ingolstadtu niso izdali nobenih fotografij in informacij o novincu. Nič ne de, razkrivamo jih že v novem Avto magazinu.

V novi številki pišemo še o novem Citroënu DS2 in tudi o novem Volkswagnovem Polu Sedan. Na testu smo imeli prenovljeno Mazdo CX-7 s povsem svežim turbodizelskim motorjem. Primerjali smo oba najnovejša hibrida na našem trgu, Hondo Insight in Toyoto Prius. Če želite prebrati teste Hyundaievega i20 1.2 3V Dynamic, Nissanovega Qashqaia+2 2.0 CVT 4WD Tekna in Lancie Delta 1.8 Di Turbojet 16v Platino, potem najnovejše številke Avto magazina preprosto ne smete zamuditi.

Kot se za zadnjo letošnjo številko spodobi, v njej objavljamo rubriko Interno z najzanimivejšimi utrinki v letu 2009. Prečesali smo testno floto letošnjega leta in zbrali kar precej zanimivosti. Od najcenejšega avtomobila do najdražjega, od najkrajšega do najdaljšega in tako naprej.

V zadnji številki letošnjega leta smo se lotili zelo aktualne teme. Ima motor z notranjim zgorevanjem sploh še prihodnost? Odgovor seveda prinaša novi Avto magazin, v katerem ne manjka motociklističnih strani. Vozili smo se s kraljevim BMW-jem S 1000 RR in v novicah zajeli vse pomembne novosti. Predstavljamo tudi tuning novice ter enega izmed letošnjih dirkaških sladkorčkov, Westfielda SE AeroRace 175.

Kazalo AM 26/2009