V novem Avto magazinu predstavljamo ...

17. 6. 2010
Deli

. . nova Mitsubishijevega dvojčka Citroëna C-Escape in Peugeotovega brata ter kažemo prihodnost Mercedes-Benzovega SLK-ja in Opel Astre OPC.

Vozili smo se že z novim Saabom 9-5, povsem novim Volvom S60 in Volkswagnovim Touranom. Na velikem testu smo imeli Touranovega SUV-brata, Volkswagna Touarega 3.0 TDI BlueMotion Technology, ob njem pa še Maseratija GranCabria 4.7 V8 in Lexusa IS 250C Luxury.

S testom Renaulta Lagune dCi 180 4Control se strani, namenjene testom, končujejo, a preizkušenih štirikolesnikov še zdaleč ne zmanjka.

Preizkušali smo, reci in piši, sam Renaultov dirkalnik formule ena. Za njegovim volanom je sedel urednik testov Vinko Kernc in na sedmih straneh izlil vse svoje občutke o kraljici avtomobilizma.

Pišemo še o tuning akciji Spedenaj moj avto, moto strani pa so namenjene Hondi VFR 1200F DCT z dvosklopčnim menjalnikom, novicam in Yamahi YZ 450 F.

Športne strani predstavljajo IRC-reli po Sardiniji, F1 za VN Kanade, 24 ur Le Mansa, paralelni relikros iz Logatca in enduro iz Ajdovščine.

Kazalo AM 13/2010

Nova številka je v prodaji od 17. junija 2010.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja