V novi številki Avto magazina predstavljamo ...

3. 12. 2008
Deli

V novi reviji napovedujemo povsem svež Fordov limuzinski kombi z imenom B-Max, ki bo narejen na Fiestini osnovi. Vozili smo se že z novo Toyoto iQ in preizkusili najnovejši Mazdin 2, 2-litrski turbodizel, ki nas je navdušil. Nas je tudi VW Golf 2.0 TDI, ki smo ga imeli na testu?

O preizkusu najnovejšega Golfa, tokrat z novim, šibkejšim dvolitrskim TDI-jem, si lahko preberete v novi številki, v kateri objavljamo tudi test dirkaško naravnanega Mitsubishija Lancer Evolutiona MR. Ahh, še bi ga vozili.

Preberite si tudi test Citroëna C4 1.6 16V VTi (povsem nov motor! ), Honde Accord Tourer 2.2 i-DTEC, Hyundaia Sonate 2.0 CRDi, Opla Zafire 1.7 CDTI in Fiata Ducata 160 Multijet.

V tuning novicah razkrivamo slovenski ponos: priznani izdelovalec izpušnih sistemov za motorje in avtomobile ima po novem tudi kolekcijo tuning pripomočkov. Bi povečali moč svojemu Porscheju ali BMW-ju?

Ne zamudite še drugih tuning novic, predstavitve motociklistične opreme in velikega primerjalnega testa hard enduro 450 z nastopajočimi imeni: BMW G 450 X, Husaberg FE 450, Husqvarna TE 450 i.e., KTM EXC 450, Kawasaki KL-KLX 450 R in Yamaha WR 450 F Street. Ozrli smo se nazaj in ugotovili, da so Francozi letos obvladovali motošportno sceno.

Kazalo AM 25/2008

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol