Valentino Rossi ustvaril svojega Opla Adama

Opel nadaljuje oblikovno zgodbo malčka Adama - zdaj tudi pod taktirko dirkaškega velemojstra Valentina Rossija in nastala je različica VR|46 Limited Edition

Valentino Rossi ustvaril svojega Opla Adama (foto: VR|46 Limited Edition) VR|46 Limited Edition
28. 3. 2014

Čeprav si je bilo mogoče že zdaj Adama omisliti v številnih kombinacijah, je zdaj na voljo še dvanajst novih - a tokrat prav posebnih, ki so nastale pod taktirko italijanskega asa Valentina Rossija. Ta je ustvaril njemu edinstvenega Adama in nastala je ekskluzivna in časovno omejena serija za italijanski trg - VR|46 Limited Edition.

Nastala je na različici Adam Slam, prinaša pa posebne elemente, kot so posebno obarvana streha (ogljeni črni, mat črni ali mat sivi barvi) v kombinacijami s štirimi zunanjimi barvami (kovinsko črni, rumeni, rdeči in beli), seveda oa ne manjka niti Rossijev logotip v fluorescentno rumeni barvi.

"Opel ADAM me je takoj prepričal, a ne le s svojimi privlačnimi linijami, opremo in tehnologijo. Res se mi zdi zabavna možnost poosebljanja ADAMA s številnimi možnostmi. Preizkusil sem toliko različnih kombinacij, da se niti ne spomnim koliko, a zagotovo dovolj, da sem našel idealno zase" je dejal Valentino Rossi.

Foto: VR|46 Limited Edition