Varnost v prometu naših malčkov: Porsche Junior

9. 11. 2007
Deli
Varnost v prometu naših malčkov: Porsche Junior

Porsche Inter Auto je predstavil projekt Porsche Junior, ki z lutkovno predstavo pomaga šolskim in predšolskim otrokom prepoznavati nevarnosti v prometu.

K sodelovanju je omenjeno podjetje pritegnilo lutkovno gledališče Lutke Zajec, ki razveseljuje otroke s svojimi predstavami že več kot 30 let. S skupnimi močmi bodo v Ljubljani, Kopru in Mariboru priredili več lutkovnih predstav za naše najmlajše, ki bodo na igriv in preprost način doumeli vse nevarnosti, ki pretijo nanje v vsakodnevnem prometu.

Glavni junak igre je prvošolski fantek Porsche Junior, ki se sam odpravi v šolo, a se pri tem ne znajde najbolje. Na poti sreča semafor, smetnjak, nekaj prometnih znakov in tudi ponorelo gumo. Vsak od naštetih mu po svoje daje nasvete za varnejšo pot v šolo. Zaradi zabavne predstave in poučne vsebine se je na prvi predstavi v prodajnem salonu na Bravničarjevi 5 v Ljubljani zbralo ogromno število otrok, ki so lahko prvič sledili dogodivščinam Porscheja Juniorja.

Za več informacij poglejte na www.porschejunior.com. Vsem otrokom, ki bodo od prvega do zadnjega decembra 2007 obiskali predstavo in izpolnili pobarvanko, obljubljajo še presenečenje. (AM)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja