Z varno vožnjo do popusta pri avtomobilskem zavarovanju

Zavarovalnica Triglav je nadgradila aplikacijo DRAJV, ki voznikom omogoča, da si z varno vožnjo pridobijo občutno znižanje cene avtomobilskega zavarovanja. Aplikacija DRAJV ima po štirih mesecih 9000 uporabnikov, ki so skupno prevozili več kot 750 tisoč kilometrov.

Z varno vožnjo do popusta pri avtomobilskem zavarovanju (foto: Zavarovalnica Triglav) Zavarovalnica Triglav
17. 11. 2015

Bistveni del posodobitve je zemljevid, preko katerega aplikacija zagotavlja natančne podatke o potovanju in omogoča tudi načrtovanje poti. Prenovljen je tudi sistem točkovanja voznikove vožnje. Voznikom so na voljo tudi povratne informacije in konkretni predlogi za izboljšanje sloga vožnje.

Z brezplačno aplikacijo DRAJV lahko namreč posamezniki pridobijo 5 odstotkov začetnega popusta, ki ga lahko z varno vožnjo mesečno nadgrajujejo in si v najboljšem primeru na letni ravni zagotovijo 25-odstotni popust pri zavarovanju avtomobila. Mladi voznik, ki se izkaže kot varen voznik, si lahko zagotovi tudi do 50 odstotkov popusta pri doplačilu za mladega voznika.

V aplikacijo so po novem vključeni tudi zabavni izzivi v zvezi z varno vožnjo, ki uporabnike vzpodbudijo k izboljšanju vedenja na cesti. 50 uporabnikom, ki bodo izpolnili vse izzive, bo Zavarovalnica Triglav januarja podelila letno vinjeto za avtoceste.

Več preberite na spletni strani aplikacije DRAJV.