Z varno vožnjo do popusta pri avtomobilskem zavarovanju

Zavarovalnica Triglav je nadgradila aplikacijo DRAJV, ki voznikom omogoča, da si z varno vožnjo pridobijo občutno znižanje cene avtomobilskega zavarovanja. Aplikacija DRAJV ima po štirih mesecih 9000 uporabnikov, ki so skupno prevozili več kot 750 tisoč kilometrov.

Z varno vožnjo do popusta pri avtomobilskem zavarovanju (foto: Zavarovalnica Triglav) Zavarovalnica Triglav
17. 11. 2015

Bistveni del posodobitve je zemljevid, preko katerega aplikacija zagotavlja natančne podatke o potovanju in omogoča tudi načrtovanje poti. Prenovljen je tudi sistem točkovanja voznikove vožnje. Voznikom so na voljo tudi povratne informacije in konkretni predlogi za izboljšanje sloga vožnje.

Z brezplačno aplikacijo DRAJV lahko namreč posamezniki pridobijo 5 odstotkov začetnega popusta, ki ga lahko z varno vožnjo mesečno nadgrajujejo in si v najboljšem primeru na letni ravni zagotovijo 25-odstotni popust pri zavarovanju avtomobila. Mladi voznik, ki se izkaže kot varen voznik, si lahko zagotovi tudi do 50 odstotkov popusta pri doplačilu za mladega voznika.

V aplikacijo so po novem vključeni tudi zabavni izzivi v zvezi z varno vožnjo, ki uporabnike vzpodbudijo k izboljšanju vedenja na cesti. 50 uporabnikom, ki bodo izpolnili vse izzive, bo Zavarovalnica Triglav januarja podelila letno vinjeto za avtoceste.

Več preberite na spletni strani aplikacije DRAJV.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri