Z varno vožnjo do popusta pri avtomobilskem zavarovanju

17. 11. 2015
Deli
Z varno vožnjo do popusta pri avtomobilskem zavarovanju (foto: Zavarovalnica Triglav)
Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav je nadgradila aplikacijo DRAJV, ki voznikom omogoča, da si z varno vožnjo pridobijo občutno znižanje cene avtomobilskega zavarovanja. Aplikacija DRAJV ima po štirih mesecih 9000 uporabnikov, ki so skupno prevozili več kot 750 tisoč kilometrov.

Bistveni del posodobitve je zemljevid, preko katerega aplikacija zagotavlja natančne podatke o potovanju in omogoča tudi načrtovanje poti. Prenovljen je tudi sistem točkovanja voznikove vožnje. Voznikom so na voljo tudi povratne informacije in konkretni predlogi za izboljšanje sloga vožnje.

Z brezplačno aplikacijo DRAJV lahko namreč posamezniki pridobijo 5 odstotkov začetnega popusta, ki ga lahko z varno vožnjo mesečno nadgrajujejo in si v najboljšem primeru na letni ravni zagotovijo 25-odstotni popust pri zavarovanju avtomobila. Mladi voznik, ki se izkaže kot varen voznik, si lahko zagotovi tudi do 50 odstotkov popusta pri doplačilu za mladega voznika.

V aplikacijo so po novem vključeni tudi zabavni izzivi v zvezi z varno vožnjo, ki uporabnike vzpodbudijo k izboljšanju vedenja na cesti. 50 uporabnikom, ki bodo izpolnili vse izzive, bo Zavarovalnica Triglav januarja podelila letno vinjeto za avtoceste.

Več preberite na spletni strani aplikacije DRAJV.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja