Za cenitev avtomobilskih škod tudi mobilne cenilne enote

3. 8. 2020
Deli
Za cenitev avtomobilskih škod tudi mobilne cenilne enote (foto: Rasto Božič/STA)
Rasto Božič/STA

V Zavarovalnici Triglav so po neurju, ki je minuli teden pustošilo po več krajih po državi, s postavitvijo mobilne cenilne enote na Verovškovi v Ljubljani zagotovili dodatne prostore za ogled in cenitev avtomobilskih škod. V sredo bodo tovrstno mobilno enoto odprli tudi v Trzinu, so sporočili iz zavarovalnice.

Za obisk mobilne poslovalnice in cenitev škode na vozilu se oškodovanci lahko naročijo ob prijavi škode na daljavo.

V mobilni cenilni enoti lahko zavarovanci opravijo cenitev škode na vozilih v bližini doma, kjer so nastopile ekstremne vremenske razmere, kot sta toča ali močno neurje. Pred obiskom naj škodo prijavijo na spletnih kanalih Zavarovalnice Triglav ali pokličejo na brezplačno dežurno telefonsko številko za prijavo škod 080 555 555. Nato bodo prejeli termin, ki bo rezerviran izključno zanje.

Kot zagotavljajo na zavarovalnici, je mobilna cenilna enota opremljena z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje cenitev avtomobilskih škod. Omogoča hitro in kakovostno storitev, preprosto naročanje in obisk brez čakanja v vrsti.

Sicer pa oškodovance na zavarovalnici spodbujajo, naj škodo na vozilih in nepremičninah prijavijo na daljavo. Prijavo škode lahko oddajo na njihovi spletni strani ali preko mobilne aplikacije Triglav asistenca.

Zavarovalni zastopnik

Za pomoč pri prijavi škode se lahko obrnejo tudi na svojega zavarovalnega zastopnika, na najbližje predstavništvo oz. zastopniško pisarno ali na sedež njim najbližje območne enote Zavarovalnice Triglav.

Ob prijavi škode naj zavarovanci preverijo kritja na svojih zavarovalnih policah, nato pa posnamejo nekaj fotografij, ki naj čim natančneje prikazujejo škodo. Pri oddaji prijave naj poškodovane stvari čim natančneje opišejo, priložijo morebitne fotografije ter pripišejo tudi telefonsko številko in številko transakcijskega računa, kamor lahko zavarovalnica nakaže zavarovalnino.

Vir: STA

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja