Zadenite kultni kombi

9. 4. 2008
Deli

Britanska dobrodelna fundacija Teenage Cancer Trust (TCT) in legendarna rokovska skupina The Who sta začeli enkratno spletno nagradno igro na naslovu www.thewhomagicbus.com. Vsak sodelujoči ima možnost, da za samo 5 britanskih funtov (6, 41 EUR) zadane kultni Volkswagnov hipijevski kombi T1 furgon.

Zunanjo podobo je posebej za to priložnost zasnoval Richard Evans, umetniški vodja skupine The Who, na kombi pa sta se podpisala Pete Townshend in pevec Roger Daltrey. Kombi je okrašen s podobami vseh članov in logotipom skupine. Znamka Volkswagen Gospodarska vozila je v dobrodelne namene prispevala T1. Neto zbrana sredstva bodo namenili mladostnikom, obolelim za rakom.

Vsak sodelujoči si bo lahko brezplačno naložil še neobjavljeni posnetek pesmi ‘Magic Bus’, s katero so The Who nastopili na mednarodnem srečanju Volkswagnovih kombijev oktobra 2007 v Hannovru. Z dobrodelno nagradno igro se nadaljuje uspešno sodelovanje med znamko Volkswagen Gospodarska vozila in glasbenimi legendami, ki se je začelo na tem srečanju.

Foto: Volkswagen

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja