Zavarujte avtomobil prek spleta

8. 12. 2011
Deli
Zavarujte avtomobil prek spleta

Uporabniki sistema e-Tilia lahko svoje police za avtomobilska in ostala zavarovanja urejajo kar preko domačega računalnika, v prihodnosti pa načrtujejo tudi razvoj aplikacij za mobilne operacijske sisteme.

Fizične osebe lahko prek portala e-Tilia sklepajo zavarovanja, pregledujejo in obnavljajo police, opravljajo informativne izračune, prijavljajo in spremljajo škodne dogodke in upravljajo s plačilnim prometom po posameznih policah. Omogočen je tudi klepet s strokovnjaki iz zavarovalnice.

»e-Tilia je prva v vrsti inovativnih spletnih storitev, s katero želimo obstoječim in potencialnim strankam nuditi ugodne in učinkovite storitve z visoko dodano vrednostjo ter tako postati najboljša storitvena organizacija v Sloveniji,« je pojasnil predsednik Uprave družbe, Andrej Kavšek. »Uporabniki lahko namreč na preprost in hiter način opravljajo storitve, za katere so še pred kratkim morali obiskati zavarovalnico ali pa počakati na obisk zavarovalnega zastopnika,« je še dodal Andrej Kavšek.

»e-Tilia je živ portal, ki ga bo Zavarovalnica Tilia v prihodnje še dodatno nadgrajevala in izpopolnjevala. Tako bo prvi nadaljnji korak omogočanje prepoznavanja aplikacije prek pametnih telefonov, razvoj samostojne aplikacije za mobilne operacijske sisteme za Apple, Android in Windows, kasneje pa tudi verzija za profesionalne uporabnike – pravne osebe,« je načrte razložil Jaka Dolenc, član Uprave družbe.

Na e-Tilio lahko dostopate preko spletnih strani www.zav-tilia.si in www.ezavarovanje.si.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"