Znano je, kdaj bo predvajan "slovenski" Grand Tour!

15. 5. 2023 | Janoš Pečnik
Deli

Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond so med drugim spustili avtomobil po planiški velikanki in se družili na snežnem stadionu pod Pohorjem.

V začetku julija lani je udarila novica, da Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond novo epizodo avtomobilističnega šova Grand Tour v okviru "toura" po Srednji Evropi snemajo tudi v Sloveniji. Vozili so milo rečeno nenavadne, neposrečeno oblikovane, predvsem pa eksotične avtomobile, ki niso nikoli dosegli prave veljave. Clarkson je krmaril Misuoko Le-Seyde, Hammond je vozil rumen Chevrolet SSR, May pa se je stlačil za volan miniaturnega Crosleya Convertible.

Preberite tudi: Razkrivamo, kje se nahajajo sloviti voditelji The Grand Toura!

Sedaj je končno znano, da bo epizoda na Amazonu Prime premierno na ogled 16. junija. Imenuje se The Grand Tour: Eurocrash, popeljala pa jih bo torej po državah Srednje Evrope.

Največ se je govorilo o tem, da so v kaskaderski točki avtomobil spustili po doskočišču planiške velikanke. Potem so se seveda ustavili tudi na Bledu. Pa v Mariboru, kjer so po neuradnih podatkih snemali tudi na mariborskem letališču, zvečer pa se družili na snežnem stadionu pod Pohorjem - Clarkson je tam na svojem Instagramu objavil video Richarda Hammonda, ki ob spremljavi legendarnega hita Kate Bush teče navkreber po progi Zlate lisice. Objavil pa je tudi fotografijo blejskega otoka s pripisom v svojem slogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Pred prihodom v Slovenijo so jih sicer spremljali že na Češkem, Poljskem in Madžarskem, snemali so med drugim v Krakovu, Poznanju in Gdansku.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol