Polestar odpira prvi predstavitveni salon v Oslu

Polestar bo v norveški prestolnici Oslu poleti 2019 odprl prvi predstavitveni salon Polestar Space, ki bo del Polestarovega novega koncepta prodaje, ki opušča tradicionalne prodajne salone.

Polestar odpira prvi predstavitveni salon v Oslu (foto: Polestar) Polestar
11. 10. 2018

Kot pravi izvršni direktor Polestara Thomas Ingenlath, bo Polestar predrugačil izkušnjo lastništva avtomobila in odnos kupcev do proizvajalcev avtomobilov: »Saloni Polestar Space bodo pomemben del izkušnje naših strank in kraji, kjer se bomo z njimi lahko osebno srečali. Ker je Norveška eden od najpomembnejših trgov električnih vozil, je logično, da bomo zgodbo salonov Polestar Space začeli v Oslu.«

Saloni Polestar Space bodo urejeni v skladu z oblikovno zasnovo, ki jo je Polestar razvil v tržnem laboratoriju v Götteborgu in naj bi redefiniral način, na katerega ljudje komunicirajo z avtomobilsko znamko. Polestar bo namreč ponudil popolnoma digitalni postopek nakupa, ki bo kupcem omogočil, da bodo vse lastnosti avtomobila določili prek spleta. Če pa bodo to hoteli, jim bodo saloni Polestar Space v sproščenem okolju omogočili stik s Polestarjevimi strokovnjaki, ogled avtomobila v živo in celo testno vožnjo. V salonih bodo srečali produktne strokovnjake in ne trgovcev, ki bi bili odvisni od provizije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri