Reli DP: Boštjan Logar in Impreza pripravljena

18. 5. 2016
Deli

Pred prvo letošnjo dirko za državno prvenstvo se je predstavila tudi ekipa Skiro Pirelli Rally Team, katere bistvo sestavljata nekdanji prvak v reliju Boštjan Logar in štirikolesno gnana Subaru Impreza WRX STi skupine N. In oba sta pred Velenjem pripravljena in Boštjan tudi zelo motiviran. 

Kako tudi ne bi bili motivirani, saj je Gašper Podbregar sestavil izvrstno ekipo, ki bo prav gotovo mešala štrene najboljšim v domačem prvenstvu v reliju. "Z nasmeškom lahko povem, da sem vesel dogovora tako s hitrih Boštjanom Logarjem kot tudi s preverjeno ekipo mehanikov, katere vodja je večkratni slovenski prvak Tomaž Jemc," je začel Podbregar, nato pa takoj nadaljeval, da imajo zaenkrat potrjene le tri relije za državno prvenstvo, nato pa se bo videlo. "Žal ni nič novega, če povem, da je sponzorje v Sloveniji zelo težko dobiti. Mogoče bo potem lažje, če bomo na začetku sezone pokazali nekaj dobrih rezultatov." Vsekakor pa pohvala ekipi za celostno podobo, ki so jo pokazali v živo na HP Petrovo brdo. Da, prav ste prebrali, tiskovno konferenco so izrabili še za dodatna testiranja, hkrati pa so nekaterim novinarjem omogočili doživeti občutke s sovozniškega sedeža.

Boštjana Logarja verjetno ni potrebno posebej predstavljati, saj je reden udeleženec relijev od leta 2000, že leta 2006 pa je bil z Mitsubishijem Lancerjem EVO IX tudi državni prvak Slovenije. "Štirikolesni pogon mi odgovarja, zato sem pred prvo dirko že nestrpen, da se končno začne," je v svojem hudomušnem slogu povedal hitri Gorenc. Zapiske mu bo bral preverjeni in izkušeni Darko Lah, na nekaterih dirkah pa bo zraven sedela tudi prikupna Ana Bobnar.

Prvi letošnji reli bo Fuchs Rally Velenje, ki se bo začel že ta petek in nadaljeval v soboto. Več o reliju si lahko preberete tu, za malce kurjave pa dodajamo še kratek video iz testiranja. (AMr)

FOTO: AMr

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol