Prva didžeja na svetu se pridružujeta elektronski pustolovščini StellarBeat

Kralja Tomorrowlanda Dimitri Vegas in Like Mike bosta konec junija občinstvo StellarBeat festivala popeljala na nepozabno glasbeno-vizualno doživetje. 

17. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

Tridnevno kozmično popotovanje StellarBeat Music Festival bosta v četrtek, 25. junija odprla Dimitri Vegas in Like Mike, ki jima je preteklo leto DJ Mag lestvica Top 100 didžejev že drugič nadela titulo najboljših na svetu. Brata v zasebnem življenju in najuspešnejši DJ duo v zgodovini elektronske glasbe sta stara znanca velikih festivalov in okronana ˝kralja Tomorrowlanda˝, ki zmeraj poskrbita za energični in edinstven šov, po katerem sta tudi globalno prepoznana. 

Do danes sta nanizala hit za hitom in sodelovala z umetniki, kot so David Guetta, Afro Bros, Daddy Yankee, Wiz Khalifa, Gucci Mane, Diplo, Snoop Dogg, Martin Garrix in celo Hans Zimmer. S svojimi hiti osvajata lestvice po vsem svetu in sta štirikratna zmagovalca lestvice Billboard Dance ter prejemnika mnogih zlatih in platinastih nagrad. Z zmago v reviji DJ Mag se je pionirski duo vrnil na prvo mesto lestvice, medtem ko je bil zadnjih osem let nenehno nekje pri  vrhu.

Po neštetih nastopih v ikoničnih klubih kot so Amnesia, Ministry of Sound, Zouk, Green Valley in Ushuaïa Ibiza ter na glavnih odrih festivalov kot so EDC Las Vegas, EXIT festival, Electric Zoo, Creamfields bosta junija 2020 na svojo spektakularno glasbeno vizualno doživetje popeljala tudi obiskovalce Stellar Arene in to na otvoritveno noč festivala. 

Pustolovščina, ki je lahko popotnica v tvoje poletje! 

Letošnja StellarBeat pustolovščina bo na večih odrih gostila več kot 50 didžejev.  Stellar Areno bosta že v četrtek zatresla najboljša didžeja na svetu, ki se jima bodo ob bok postavili številni drugi zvezdniki tuje in domače glasbene scene. Prvič bodo pred slovensko občinstvo stopili uspešen italijanski DJ Angemi in glasbeni projekt iz Berlina VIZE. 

Undetected oder se bo tresel v hitrejših in temnejših tehno ritmih, vzhajajoče zvezde lokalne glasbene scene pa bodo svoj talent predstavile čez dan na plaži, kjer se bodo odvijale tudi športno-glasbene aktivnosti.