Avtodom? Poglejte si avtodom na šestih kolesih, ki sta si ga ta dva zvezdnika

Že avtodom napram šotoru predstavlja mega udobje. A počakajte, ko boste videli ta super luksuzni ameriški RV oz. avtodom, vam bo zastal dih. Pred časom sta ga na počitnice odpeljala igralca Dax Shepard in Kristen Bell, ki za razliko od svojih igralskih kolegov, ki dopustujejo na jahtah, prisegata na drugačne počitnice.

Avtodom? Poglejte si avtodom na šestih kolesih, ki sta si ga ta dva zvezdnika (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2022

Obstaja več vrst luksuznega počitnikovanja. Eni prisegajo na več deset metrov dolge jahte, ki jih zasidrajo v katerem izmed mondenih letovišč na francoski obali ali kar na Jadranu, spet drugi pa se radi vrnejo v naravo. No, na nek način.

Letošnje počitnice slavnega hollywoodskega para so bile daleč od klasičnega kampiranja. Igralca Kristen Bell in Dax Shepard sta za družinske počitnice izbrala avtodom luksuzne znamke Foretravel.

Družinica je z luksuznim vozilom obiskala Mount Rushmore in se popeljala po vinogradniškem okolišu Swan Valley. Med počitnicami se je družila tudi z družino televizijskega voditelja Jimmyja Kimmla in ostalimi slavnimi imeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dax Shepard (@daxshepard)

Cene avtodomov te vodilne znamke luksuznih RV (op. Recreational vehicle, kakor v Ameriki poimenujejo avtodome) Foretravel se gibljejo okrog milijona.

Dax je v enem izmed nedavnih intervjujev priznal, da je več kot desetletje iskal avtodom svojih sanj. Za nakup se je končno odločil decembra 2020, lani pa razkril, da si je omislil »avtobus«, ki mu služi tudi kot moški brlog. Nič čudnega, avtodom v dolžino meri kar 13,7 metra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dax Shepard (@daxshepard)

V avtodomu, če tej ogromni pošasti na šestih kolesih lahko tako rečemo, namreč najdemo kar tri spalnice, ena ima celo veliko kraljevo posteljo, druga pa pograd za, na katerem spita hčerki. Tu je še ogromna kuhinja z vsemi mogočimi kuhinjskimi pripomočki in kar dve kopalnici.

Preberite si še: To je razlog, zakaj se je Branko Oblak poslovil od svojih Mercedesev

Omenimo še talno ogrevanje, osvetljeno teraso in zunanji televizor. Vsako vozilo Foretravel IH-45 je edinstveno, saj ga v celoti prilagodijo željam novega lastnika.