Avtomobilska zbirka Brooklyna Beckhama dokazuje, da jabolko le ne pade daleč od drevesa

6. 12. 2022 | Nika Arsovski
Deli

Brooklyn Beckham šteje komaj 23 let, a si po zaslugi zvezdniškega statusa lahko privošči veliko več kot njegovi sovrstniki. 

Nekateri po opravljenem vozniškem izpitu dobijo dedkov dotrajani avtomobil, drugi, kot je Brooklyn Beckham, pa novega Mercedes-Benza.

Že pri 17 letih se je lahko pohvalil z Mercedes-Benz razred C in BMW Z4, pravo avtomobilsko poslastico pa je dobil od očeta Davida Beckhama za poročno darilo. Ko je skočil v zakonski stan z Nicole Peltz, je od staršev prejel Jaguarja XK140

Jaguar XK140

Jaguar XK140 je najnovejša pridobitev Brooklynove zbirke razkošnih avtomobilov, saj ga je dobil ob nedavni poroki z Nicole Peltz. David Beckham je namreč svoj čas vlagal v podjetje z imenom Lunaz, ki ima sedež v bližini Silverstona.

V podjetju so se potrudili, da so starodobnega Jaguarja predelali na električni pogon, v ta namen pa so spremenili tudi krmiljenje in poskrbeli za nekaj dodatkov na armaturni plošči.

Jaguar XK140 je daleč najdražji avto v Brooklynovi zbirki, saj stane okoli 500.000 dolarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Italia (@gqitalia)

Mercedes-Benz GL 63 AMG

Brooklyn se po Beverly Hillsu najraje premika s prefinjenim GL 63 AMG znamke Mercedes-Benz.

Avtomobil je po mnenju nemškega avtomobilskega velikana pisan na kožo vsem, ki hrepenijo po dobrih stvareh v življenju, kakršne so zmogljivost, razkošna vožnja in ekskluzivnost.

Preberite si še: Kaj bi storili, če bi vas pred vrati čakal Lando Norris s prestižnim McLarnom Spiderjem? To se je zgodilo temu mladeniču ...

BMW M3

Brooklyn je bil star le osemnajst let, ko je prvič dobil v roke BMW M3. Precej nevarna igračka za neizkušenega voznika. Avtomobil lahko do 100 km/h pospeši v štirih sekundah, njegova največja hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️ (@f80.aj)

Jeep Wrangler Safari

Kakršen oče, takšen sin. Davida Beckhama so večkrat ujeli za volanom Jeepa Wranglerja in tudi z Brooklynom ni nič drugače.

Mladenič je Jeepa uporabljal predvsem v času, ko je zmenkoval z igralko Chloe Grace Moretz, saj se je z njim »podil« po okolici družinske hiše v Kaliforniji.

 

 

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan