Ideja za valentinovo? Najboljši način, kako pozabiti bivšega, ki vključuje tudi avtomobile

11. 2. 2024 | Nika Arsovski
Deli

Če je vaše srce to valentinovo zlomljeno, potem za pravo maščevanje potrebujete le - avtomobil …

Za vse (sveže) samske je lahko Valentinovo še kako boleče. Vrtnice, ljubezenske pesmi in drobne pozornosti na vsakem koraku jih opominjajo na to, da je 14. februarja potrebno imeti svojo boljšo polovico še posebej rad.

Avto poimenovan po bivšem (ali bivši) gre v - stiskalnico

Skratka, to podjetje za odpad avtomobilov pa je predstavilo edinstveno rešitev tudi za tiste z zlomljenim srcem. Ljudem namreč omogoča, da dotrajan in neuporaben avtomobil poimenujejo po svojem bivšem. In se na ta način le tega znebijo enkrat za vselej. 

Scrap Car Comparison

Podjetje Scrap Car Comparison s tem predstavlja alternativno obliko praznovanja valentinovega, namenjeno vsem, ki so pred kratkim doživeli prekinitev zveze. Pa tudi tistim, katerih spomin na bivšega je še vedno zelo živ.

Vse kar mora posameznik storiti je, da izpolni spletni obrazec in predloži ime bivšega partnerja, s katerim bodo poimenovali star avtomobil. Poleg tega morajo navesti tusi razlog, zakaj so izpostavili prav to ime oz. kaj jim pomeni. 

Scrap Car Comparison

Pričakujejo veliko povpraševanj

Ime bivšega bo nato krasilo karoserijo avtomobila, ki je namenjen na odpad in uničenje v ogromni preši za avtomobile. In morda je prav to najboljše darilo, kar si ga lahko tisti z zlomljenim srcem za valentinovo lahko zaželijo. V podjetju pričakujejo visoko povpraševanje pred praznikom zaljubljenih, zato verjamejo, da bo avtomobilov, namenjenih za odpad kmalu zmanjkalo. Tisti, ki bodo oddali obrazec, pa bodo prejeli fotografije in spomine, ki bodo služili kot dokaz, da je ime bivšega resnično šlo v uničenje. 

Scrap Car Comparison

David Kottaun, vodja operacij podjetja Scrap Car Comparison, je ob tem dejal: »Ker sodelujemo s številnimi odpadnimi mesti po vsej državi, razrežemo res veliko vozil, zato je bilo smiselno, da jih letos uničimo še nekaj več. Vsak izmed nas je že kdaj izkusil bridkost razhoda in zavedamo se, kako težko je to preboleti in iti naprej. Upamo, da bomo s to edinstveno obliko 'slovesa' in simboličnim odpisom bivšega pomagali ljudem, da za vedno ozdravijo svoje zlomljeno srce.«

Preberite še