Imate slab dan? Ne more biti tako slabo, le poglejte, kaj se je zgodilo temu lastniku Ferrarija…

Zjutraj niste našli prostega parkinga, med vožnjo pa se vam je po avtomobilu razlila kava?« Verjemite, to ni nič napram temu, kar se je zgodilo tule…

Imate slab dan? Ne more biti tako slabo, le poglejte, kaj se je zgodilo temu lastniku Ferrarija… (foto: AshinChina / Twitter) AshinChina / Twitter
26. 4. 2023

Tole je prigoda iz pekla. Verjetno si je prav to mislil voznik viličarja, ki se mu je dogodila nenavadna nesreča.

V resnici niti ne vemo, kdo je nastradal bolj. Ali pač. Nesrečni voznik viličarja je namreč nevede spustil pečico na čudovitega Ferrarija F8 Tributo.

Omenjeni dogodek se je zgodil na kitajskem. Ne le, da je voznik viličarja pečico spustil z vilic, na njegovo veliko nesrečo je tovor padel naravnost na pokrov 250 tisočakov vrednega Ferrarija.

Gre sicer za športni avtomobil s sredinsko nameščenim motorjem, ki je bil predstavljen leta 2019 kot naslednik Ferrarija 488 GTB.

Imenuje se "Tributo" kot poklon motorju Ferrari V8, ki je štiri leta zapored osvojil nagrado za najboljši motor na podelitvi mednarodnih nagrad za motor leta.

F8 Tributo poganja 3,9-litrski motor V8 z dvojnim turbopolnilnikom, ki proizvede 530 kW (710 KM) in 770 Nm navora. Za pospešek do 100 km/h potrebuje pičle 2,9 sekunde, njegova največja hitrost pa je 340 km/h.

Fotografije, ki so preplavile splet prikazujejo rdečega Ferrarija z velikim tovorom (po povzemanju tujih medijev gre za profesionalno pečico) na prednjem delu.

Voznik viličarja je najverjetneje skušal zapeljati okrog vozila, a ob tem ni računal, da bo njegov tovor izgubil ravnotežje in »štrbunknil« naravnost na rdečega jeklenega konjička.

Na srečo je bil Ferrari F8 Tributo v času incidenta parkiran na parkirišču, zato je malo verjetno, da bi prišlo do kakršnih koli poškodb voznika. Seveda pa je bil slednji nad novico vse prej kot navdušen.

Škoda, ki je ob tem nastala ni znana, vsekakor pa bo Ferrari potreboval temeljit obisk avtomehanika.

Preberite še: Tudi policisti niso imuni na njegove šale, tole je Goranu Hrvaćaninu ob »enem izmed srečanj« dejal mož v modrem

Priporočamo tudi: V zapuščeni nizozemski cerkvi našli vrsto starodobnikov, od Ferraijev do Maseratijev