Jaguar I-Pace je najboljši v Evropi!

O tem je prepričal tudi žirijo in osvojil laskavi naziv evropski avto leta 2019.

Jaguar I-Pace je najboljši v Evropi! (foto: Jaguar) Jaguar
22. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Jaguar I-Pace znova piše zgodovino. Že vse od prihoda na trg namreč navdušuje profesionalno avtomobilsko javnost, nagrade pa se vrstijo iz dneva v dan. Največja pa je prišla na začetku tega meseca, ko je v konkurenci šestih finalistov in še predtem v predizboru, ki je štel kar 40 vozil, premagal vso konkurenco in kot prvi električni križanec v zgodovini osvojil naziv evropski avto leta za leto 2019.

A razlogov za to, da ga je izbrala za zmagovalca, je imela žirija več kot dovolj. Jaguarja I-Pacea namreč ne zaznamuje le inovativna oblika, temveč tudi tehnična dovršenost. V celoti v Veliki Britaniji razvito vozilo je namreč opremljeno z najsodobnejšim baterijskim sklopom na trgu, njegove kapacitete pa karseda učinkovito izkorišča par elektromotorjev. Inovativna je tudi aluminijasta platforma, v dno katere je vgrajen baterijski sklop, s čimer so inženirji dosegli maksimalen izkoristek prostora, hkrati pa še odlične vozniške lastnosti.

Odličnosti Jaguarja I-Pacea pa ne kažejo le podeljene nagrade in strokovna javnost, temveč tudi vozniki, tisti, ki jim je avtomobil res namenjen. Več kot osem tisoč jih je že osrečil v manj kot letu dni, od tega kar 75 odstotkov v Evropi. Če vas torej zanima to, da bi se tej iz dneva v dan večji skupini lastnikov pridružili tudi vi, sledite povezavi na spletno mesto Jaguar Slovenija, na katerem boste izvedeli vse, kar vas na modelu I-Pace zanima.