Kaj bi storili, če bi vas pred vrati čakal Lando Norris s prestižnim McLarnom Spiderjem? To se je zgodilo temu mladeniču ...

12-letnega dečka je pred vrati pričakal voznik F1 Lando Norris in ga z McLarnom 720S popeljal v šolo. Verjemite mi, iz tega fantiča se sošolci nikdar več ne bodo norčevali.

Kaj bi storili, če bi vas pred vrati čakal Lando Norris s prestižnim McLarnom Spiderjem? To se je zgodilo temu mladeniču ... (foto: YouTube) YouTube
21. 11. 2022

Le redki imajo priložnost, da se na štiri oči pogovarjajo s profesionalnim voznikom Forumle 1. Še manj je tistih, ki jih zvezde F1 zapeljejo v šolo z McLarnom 720S.

Prav to se je zgodilo 12-letnemu dečku iz Velike Britanije, ki ga je v šolo s slovitim avtomobilom popeljal sam Lando Norris.

Eden najbolj perspektivnih dirkačev F1 Lando Norris je v reklamnem posnetku Hiltom Honors, enega izmed glavnih pokroviteljev moštva McLaren, odigral vlogo šoferja.

V posnetku dirkač pred hišo pobere 12-letnika in ga zapelje v šolo kar z McLarnom 720S Spiderjem.

Oblečen je v popolno dirkaško opremo, a s šofersko kapo na glavi. Na poti Lando deli tudi avtograme in darilca, se pogovarja z oboževalci in se zaplete v pogovor z mladim sovoznikom.

Preberite si še: Video: pri Renaultu so si krepko privoščili Teslo

Med pogovorom 21-letni dirkač moštva McLaren tudi razglasi Lewisa Hamiltona za najboljšega voznika F1.