Kako vam je všeč Bentley Continental, priznanemu umetniku na čast odet v najbolj unikatno barvno kombinacijo

Sloviti brazilski umetnik Romero Britto je pred dnevi praznoval 59. rojstni dan, ob tej priložnosti pa je skupaj s podjetjem MetroWrapz poskrbel za barvito različico Bentleyja Continental GTC.

Kako vam je všeč Bentley Continental, priznanemu umetniku na čast odet v najbolj unikatno barvno kombinacijo (foto: Instagram) Instagram
22. 10. 2022

Avtomobilska karoserija vsakomur daje priložnost, da izrazi svojo domišljijo. Če pa si svetovno znani umetnik, kakršen je tudi Romero Britto, je tvoja meja zgolj nebo. Ob 59. rojstnem dnevu je Brazilec združil moči s firmo  MetroWrapz in uresničil svojo vizijo na legendarnem Bentleyju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Dede // MetroWrapz (@metrowrapz)

Rezultat je barviti model Bentley Continental GTC, ki ga je umetnik dobil od podjetja Braman Miami, katerega karoserijo je Brazilec uporabil kot platno. Podjetje MetroWrapz je izdelek ponosno delilo na družabnih omrežjih in pod objavo zapisalo:

»Kaj je boljši način za praznovanje rojstnega dne Romera Britta kot z umetniškim avtomobilom Britto x Braman Miami?«

V podjetju so pripisali, da so umetniški ovoj zaključili z bleščečimi poudarki, ki so vidni na pokrovu motorja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romero BRITTO (@romerobritto)

Brazilski umetnik je razkošni kabriolet odel v svojo značilno barvito barvno lestvico s poudarki rumene, oranžne, turkizne in rdeče.  Oblazinjenje je v izstopajoči oranžni barvi, pokrov prtljažnika pa je v črno-belem vzorcu.

Ob straneh prevladujejo živahni odtenki, pomešani z osnovnima barvama.

Preberite si še: Naprodaj verjetno najboljša avtomobilska zbirka, zajeti so VSI najpomembnejši Ferrariji zadnjih 35 let

To pa ni prvi Britto X Bentley Continental GTC, ki je kadarkoli ugledal luč sveta. Brazilski umetnik in MetroWrapz sta že ustvarila različico za Art Basel v Miamiju leta 2021.

Ta je za razliko od tistega še nekoliko bolj barvit, kako pa se razkošnemu vozilu podajo barve, pa naj presodi vsak sam.