Če radi pojete za volanom, ta avto enostavno morate imeti!

Veliko ljudi poje v avtomobilih, kar bodo izkoristili pri tem kitajskem proizvajalcu avtomobilov. V njihova vozila namreč prihajajo čisto prave karaoke.

Če radi pojete za volanom, ta avto enostavno morate imeti! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2023

BYD Co., največji kitajski proizvajalec električnih avtomobilov, se je povezal s kanadskim glasbenim, medijskim in tehnološkim podjetjem Stingray, s pomočjo katerega bo v svoja vozila pripeljal karaoke.

Sistem »Stingray's Karaoke« bo nameščen kot aplikacija v multimedijskem sistemu avtomobilov znamke BYD, ki bodo naprodaj v več državah, vendar pa za zdaj še niso povedali, v katerih.

Ker bo sistem podpiral več jezikov in imel intuitiven uporabniški vmesnik, bodo lahko lastniki vozil dostopali in brskali po knjižnici pesmi Stingray po naslovu, izvajalcu, besedilu ali žanru.

Da bi zagotovili varnost pri vožnji, bo sistem samodejno deaktiviral funkcijo predvajanja besedila na sredinski konzoli, ko se bo vozilo premikalo, so sporočili iz BYD.

Podjetji sta razvili tudi ločeno aplikacijo, ki potnikom omogoča uporabo mobilnih naprav za ogled besedil in nadzor nad izbiro pesmi, ko se zvok predvaja prek zvočnega sistema vozila.

Preberite še: In v trenutku se v vožnjo prikrade smrtna nevarnost ...

BONUS VIDEO: Renault, ki piše zgodovino: Napočil je konec bencinu in legendarni oznaki …