To je avtomobil za vse, ki na ves glas prepevajo za volanom

8. 12. 2023 | Gregor Žvab
Deli
To je avtomobil za vse, ki na ves glas prepevajo za volanom (foto: Profimedia)
Profimedia

Veliko ljudi poje v avtomobilih, kar bodo izkoristili pri tem kitajskem proizvajalcu avtomobilov. V njihova vozila namreč prihajajo čisto prave karaoke.

BYD Co., največji kitajski proizvajalec električnih avtomobilov, se je povezal s kanadskim glasbenim, medijskim in tehnološkim podjetjem Stingray, s pomočjo katerega bo v svoja vozila pripeljal karaoke.

Sistem »Stingray's Karaoke« bo nameščen kot aplikacija v multimedijskem sistemu avtomobilov znamke BYD, ki bodo naprodaj v več državah, vendar pa za zdaj še niso povedali, v katerih.

BYD

Ker bo sistem podpiral več jezikov in imel intuitiven uporabniški vmesnik, bodo lahko lastniki vozil dostopali in brskali po knjižnici pesmi Stingray po naslovu, izvajalcu, besedilu ali žanru.

Da bi zagotovili varnost pri vožnji, bo sistem samodejno deaktiviral funkcijo predvajanja besedila na sredinski konzoli, ko se bo vozilo premikalo, so sporočili iz BYD.

Podjetji sta razvili tudi ločeno aplikacijo, ki potnikom omogoča uporabo mobilnih naprav za ogled besedil in nadzor nad izbiro pesmi, ko se zvok predvaja prek zvočnega sistema vozila.

Preberite še: Kako je živeti s Teslo Model S z največ prevoženimi kilometri na svetu?

BONUS VIDEO: Navdihujoča zgodba naše vrhunske balerine: ona je to, kar je Luka Dončić v košarki

 

 

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem