Neverjetna nesreča: možakar med prevračanjem avtomobila padel ven in poskrbel za spektakularen pristanek

14. 5. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Neverjetna nesreča: možakar med prevračanjem avtomobila padel ven in poskrbel za spektakularen pristanek (foto: Instagram)
Instagram

Nesreča kot iz filma! Takih kaskaderskih spretnosti se ne bi branil niti sam Tom Cruise. 

Po spletu je zaokrožil posnetek, ki bi ga brez težv uvrstili v kakšnega izmed priljubljenih akcijskih filmov z drznimi kaskaderskimi posnetki. Mimoidoči je namreč na plaži Abu Al Hasaniya v Kuvajtu posnel neverjeten prizor. Voznik terenca Toyota FJ Cruiser je med divjanjem po plaži izgubil nadzor nad vozilom, pri tem pa se je vozilo prevrnilo. 

Voznik poletel iz vozila

Po posnetku sodeč voznik med nesrečo ni bil pripet, zato ga je vrglo iz vozila, pri čemer je poletel nekaj metrov v zrak. Na njegovo srečo je po spektakularnem 'poletu' pristal v morju, kar e nekoliko omililo sam padec. Sicer ni znano, če je pri tem utrpel kakršnekoli poškodbe, a na posnetku je vidno, da je po padcu vstal in odšepal s kraja nesreče. 

Ni povsem jasno, kaj je želel voznik s svojim divjanjem doseči. Se je želel le pohvaliti pred prijatelji ali pa se je za precej nespametno vožnjo po plaži odločil iz kakšnih drugačnih vzgibov?! Vozilo je pri tem odneslo morje, a so ga gasilci kasneje izvlekli in rešili. Kar se je rešiti dalo. Poleg videoposnetka so se na družbenih omrežjih pojavile tudi fotografije s kraja nesreče, ki prikazujejo posledice nesreče na avtomobilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayman Mat 🇰🇼 (@aymanmatnews)

Lokalni mediji trdijo, da so oblasti v provinci Mubarak Al-Kabeer zasegle poškodovano terensko vozilo, ni pa znano, če bodo po zaslugi posnetka nespametnega voznika tudi kaznovale. Vsekakor upamo, da se je voznik naučil lekcije, saj je le malo verjetno, da bo naslednjič spet imel takšno srečo! Nenadni zavoji na pesku niso najboljša ideja, prav tako neuporaba varnostnega pasu.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk