OMV odpira prenovljeno poslovalnico na Letališki cesti v Ljubljani

Servis sledi filozofiji WE CARE MORE, ki na prvo mesto postavlja kupca, kar dokazuje tudi z bogato ponudbo vseh izdelkov.

OMV odpira prenovljeno poslovalnico na Letališki cesti v Ljubljani (foto: OMV) OMV
7. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Distributer naftnih derivatov OMV je že kar nekaj časa prisoten po celotni Sloveniji, po celotni državi jih namreč lahko naštejemo že kar 107. Ob tem pa družba ves čas skrbi za njihov sveži, moderni videz in tako je bil pred časom prenove deležen tudi servis na Letališki cesti v Ljubljani, s čimer se je občutno povečala njegova ponudba.

Prvo spremembo bodo tako stranke občutile že ob prihodu na servis. OMV bo namreč na prenovljenem bencinskem servisu ponujal visokokakovostna goriva družine MaxxMotion – 95- in 100-oktanski bencin ter dizelsko gorivo Sprint diesel, poleg tega pa bo po novem na voljo tudi točilno mesto za tekočino AdBlue. Voznikom osebnih avtomobilov bo na voljo kar pet točilnih mest, eno pa bo namenjeno še voznikom tovornih vozil.

Druga novost bo namenjena lačnim želodcem voznikov in njihovih sopotnikov. S prenovo je namreč bencinski servis postal eden izmed 43 servisov, ki ponujajo izdelke blagovne znamke Viva, na voljo pa bo celoten asortiment izdelkov. Poleg tega bodo gostje lahko uživali tudi v kavi Viva Cafe, ki se ponaša s certifikatom pravične trgovine Fairtrade, v sklopu prodajalne pa jim bo na voljo še tako imenovana Multi točka, kjer bodo lahko kupili vstopnice za koncerte, napolnili svoje pametne telefone, plačevali položnice in še veliko več.