P. Diddy je hčerkama za rojstni dan podaril ta dva avtomobilska konjička, a to ni nič v primerjavi s tistim, kar je pred leti kupil sinu

Praznovanje »Sweet sixteen!« (op. sladkih šestnajst let) še nikoli ni bilo slajše.

P. Diddy je hčerkama za rojstni dan podaril ta dva avtomobilska konjička, a to ni nič v primerjavi s tistim, kar je pred leti kupil sinu (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2023

Upihniti šestnajsto svečko na torti morda za nas ne zveni nič posebnega, a v Ameriki meja 16. let predstavlja precej večjo prelomnico, saj gre za zakonsko določeno starost za vožnjo avtomobila.

Nekateri šestnajstletniki ob tej priložnosti dobijo dedkov ali rabljeni avtomobil, redki pa se ob tej priložnosti lahko na cesto zapeljejo z dragimi avtomobilskimi darili.

Med slednjimi sta tudi dvojčici D'Lilo in Jessie glasbenika Seana Combsa (poznan po številnih vzdevkih, tudi po P. Diddy).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Ponosni oče je poskrbel, da sta njegovi hčerki na poseben način obeležili 16. rojstni dan. Z razkošno zabavo, kakršna se spodobi za potomce glasbenega mogotca, in temu primernim darilom.

D'Lila in Jessie nista bili razočarani, njun oče Diddy ju je namreč presenetil z Range Roverjema.

Prvim v beli in drugim v črni barvi, tako kot sta si slavljenki želeli.

Avtomobila sta bila parkirana na dvorišču in okrašena z ogromnima rdečima pentljama. Dvojčici sta bili nad darilom navdušeni, sedli sta za volan in trobili, da je odmevalo po soseski.

To pa je v resnici pravi drobiž ob očetovem premoženju oz. darilu, ki ga je za 16. rojstni dan dobil njun brat.

P. Diddyjevo bogastvo namreč ocenjujejo na 900 milijonov dolarjev, njegov sin Justin pa je na poseben način obeležil 16. svečko v oddaji programa MTV Super Sweet Sixteen.

Preberite si še: Pozor, ni za občutljivo srce: poglejte si peterico najdražjih zvezdniških avtomobilov

V ta namen so ga ovesili z nakitom, zapela mu je celo Nicki Minaj. To pa še ni vse. Za darilo mu je oče poklonil nič drugega kot Maybacha, za katerega je takrat odštel 360 tisočakov.