Poskrbite za popoln videz svojega avtomobila na OMV

S sodobnimi avtomatskimi avtopralnicami bodo kar najbolje poskrbeli za videz in zaščito vašega vozila.

Poskrbite za popoln videz svojega avtomobila na OMV (foto: OMV SLovenija) OMV SLovenija
20. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Pranje avtomobila je nekaj, kar je priporočljivo početi vsaj enkrat na mesec. S tem z avtomobila spravimo vso umazanijo in druge snovi, ki bi lahko resno škodovale avtomobilskemu laku, zaradi česar bo ta znova zasijal. A čeprav se zdi, da je priporočljivo avtomobile prati zgolj poleti, je zaradi soli in druge nesnage na cesti še bolj pomembno, da avtomobile peremo tudi pozimi. Rešitev za to ima podjetje OMV Slovenija.

OMV voznikom po Sloveniji namreč ponuja široko mrežo sodobnih avtomatskih avtopralnic Top Wash, ki bodo na eni strani poskrbele za kakovostno čiščenje vozila, na drugi pa tudi za dolgotrajno zaščito avtomobilskega laka ter podvozja. Tako boste lahko brez skrbi tudi pred poškodbami in rjo. Ob tem boste nekaj dobrega naredili za naravo. Čeprav pralnice Top Wash za svoje delovanje uporabljajo vodo, gre pri tem za do 80 odstotkov reciklirane vode, do okolja neškodljive pa so tudi dodane kemikalije.

Čisto tudi znotraj

Pri OMV-ju pa vedo tudi, da je notranji videz vozila vsaj tako pomemben kot zunanji. V ta namen so zato mrežo avtopralnic opremili z novimi sesalniki, ki so na eni strani dvakrat bolj zmogljivi, po zaslugi ožje in bolj gibljive cevi pa tudi enostavnejši za uporabo.

Najnovejšo v mreži OMV avtomobilskih pralnic si sicer po novem lasti bencinski servis Koper Bonifika, ki lahko na uro opere kar 60 osebnih avtomobilov. Tako tam kakor tudi drugje v mreži pa lahko od novembra koristite novo ugodnost. Vsako šesto pranje bo namreč brezplačno, kar je dodaten razlog, da poskrbite za videz svojega avtomobila.