Pozabite na pregrešno drage Range Roverje, TE cenovno dostopne terence vozijo največji zvezdniki sveta

27. 5. 2022 | Nika Arsovski
Deli
Pozabite na pregrešno drage Range Roverje, TE cenovno dostopne terence vozijo največji zvezdniki sveta (foto: Profimedia)
Profimedia

Številni zvezdniki so se znašli tudi za volanom te ikonične ameriške znamke.

Ameriško avtomobilsko znamko Jeep je mogoče vse pogosteje opaziti tudi na slovenskih cestah. Dokaj dostopne cene avtomobilov in ljubezen malce bolj divje vožnje sta prepričala že številne Slovence, na drugi strani Atlantika pa tudi številne zvezdnike. Če le ti za svoj življenjski slog resnično potrebujejo terenca, je mnenje vsakega posameznika. Kljub temu pa so številni terence vključijo v svoje bolj ali manj bleščeče kolekcije avtomobilov.

David Beckham

Nekdanji nogometaš je ponosni lastnik zavidanja vredne kolekcije avtomobilov, ki vključuje vse od McLarnov do Porschejev in Lamborghinijev. Kljub temu pa ga ob prijetnem vremenu pogosto opazijo za volanom Jeepa Wranglerja, s katerim svoje otroke rad prevaža po mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Josh Duhamel

Tudi slavni Hollywoodski igralec je bil kar nekajkrat opažen za volanom Wranglerja, najpogosteje kar med točenjem bencina na bencinski črpalki. Jeepi namreč veljajo za precej neekonomična vozila, vsaj kar se bencina tiče, a Hollywoodski zvezdniki si s tem ne belijo glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Kevin Hart

Tudi komik in igralec Kevin Hart je ponosni lastnik Wranglerja, ki pa ga je za več udobja dal predelati povsem po meri. Jeep tako v garaži dela družbo prestižnim italijanskim Ferrarijem, pa tudi legendarnemu Shelby Mustangu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Britney Spears

Pop princeska je zaslovela že v zgodnjem otroštvu, a tudi pri izbiri avtomobilov je mogoče opaziti njene Louisianske korenine. Spearsovo namreč pogosto opazijo za volanom njenega Wranglerja, ki je bil dolgo časa tudi simbol svobode, sploh v kombinaciji z nekoliko bolj neobljudenimi potmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Ralph Lauren

Lastnik ene izmed najbolj impresivnih avtomobilskih zbirk na svetu, modni mogotec Ralph Lauren, v svoji garaži nima pospravljenih le Bugattijev, Mercedesev in vrste redkih jeklenih lepotcev. Lauren je namreč tudi lastnik Jeepa CJ-5, letnik 1976.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Harrison Ford

Jeep Liberty, ki ga najdete v garaži slovitega Harrisona Forda, se odlično ujema z likom Indiane Jonesa. V čevlje le tega je Hollywoodski zvezdnik stopil z vrsto filmov, očitno pa jima je z likom skupen tudi avanturistični duh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harrison Ford (@indianasolo42)

Floyd Mayweather

Boksarski šampion je lastnik ene najbolj bleščečih avtomobilskih kolekcij. Kljub temu številni Bugattiji in Lamborghiniji pogosto ostanejo parkirani v garaži, saj se »Money« rad usede tudi za volan svojega Jeepa Warnglerja, ki je oblikovan po njegovih zahtevah in željah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu