Teh 5 stvari ne smete pozabiti, ko se odpravljate na 'road trip'

Poletje je tu, z njim pa tudi težko pričakovane počitnice in dopusti. Medtem ko nekatere destinacije terjajo potovanje z letalom, se na mnoge lahko odpravimo tudi z jeklenim konjičkom ali pa avtodomom. Tako imenovani 'road tripi' so že vrsto let izjemno priljubljeni, saj omogočajo odkrivanje skritih kotičkov ob poti ter večjo prilagodljivost in spontanost tekom potovanja. 

Teh 5 stvari ne smete pozabiti, ko se odpravljate na 'road trip' (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Tu je seznam predmetov, ki jih nikakor ne smete pozabiti, ko se odpravljate na road trip!

1.       Hladilna torba 

S hladilno torbo bosta hrana in pijača, ki jo imate s seboj na poti, ostali prijetno ohlajeni tekom celotnega dneva. Upoštevajte, da lahko na cesti pride do zastojev, zato imejte v avtu s seboj vedno tudi dovolj vode.

2.       Potovalna blazina

Kdor ni zadolžen za krmiljenje avtomobila, lahko med vožnjo brez slabe vesti zadrema. Potovalna blazina je zato nadvse praktičen pripomoček, ki poskrbi za odlično oporo glave in večje udobje na poti - da vsaj nekdo na cilj pride spočit in pripravljen na avanture.

3.       Razkužilo za roke ali dezinfekcijski robčki

Ker nam v avtu pogosto zakruli v želodcu, radi včasih med vožnjo pohrustamo kakšno proteinsko ploščico ali se za hitro malico ustavimo na prvem priložnostnem parkirišču. Ker pa vemo, da moramo s hrano ravnati s čistimi rokami, umivalnik in milo pa v teh primerih nista vedno na razpolago, so dezinfekcijski robčki ali pa razkužilo za roke obvezna oprema vsakega road tripa. 

4.       Prenosna baterija oz. power bank

Ta mala naprava bo poskrbela, da bodo vaš mobilni telefon, fotoaparat ali pa e-bralnik vedno polni energije in pripravljeni na delovanje - sploh, če jih nenadoma nujno potrebujete za varno nadaljevanje poti. Da vas sredi poti ne preseneti prazna baterija, si med obveznosti vsekakor spakirajte še kakšen vzdržljiv 'power bank'.

5.       Masažni gel za razvajanje mišic

Na dolgih potovanjih se pogosto izmenjujejo dnevi, ki jih v veliki meri preživimo na nogah, in dnevi, ko pretežno sedimo v avtu, posledično pa so naše mišice lahko precej obremenjene. Privoščite jim razvajanje z mini masažo, ki pa je še boljša s pravim masažnim gelom. Eden takšnih je AASPIRE ANTISTRESS gel, ki ga najdete pri spletnem trgovcu Shoppster.

Aaspire

Poleg masažne različice, ki poskrbi za zmanjšanje utrujenosti in sproščanje mišic ob raznolikih priložnostih, linija športnih gelov blagovne znamke Aaspire, pod katero se je podpisal nekdanji alpski smučar in danes Shoppsterjev ambasador Jure Košir, vključuje še dve vrsti gelov: hladilni gel ICE, ki je najprimernejši za uporabo po vadbi, saj pomaga pri lajšanju napetosti v mišicah, in grelni gel HEAT, ki poskrbi za ogrevanje pred športnimi aktivnostmi.

Vsestranski športni geli Aaspire, so proizvedeni v Evropski uniji in že na voljo v Shoppsterjevi spletni trgovini