To je jezni hotelski gost, ki je za maščevanje izbral kar svojega Audija

25. 1. 2023 | Nika Arsovski
Deli
To je jezni hotelski gost, ki je za maščevanje izbral kar svojega Audija (foto: YouTube)
YouTube

Od ukradenega prenosnika do razbitih šip v preddverju hotela. Tako enostavno je to.

V enem izmed kitajskih hotelov naj bi se zgodil nenavaden incident. 28-letnik se je s hotelskim osebjem sprl zaradi ukradenega prenosnega računalnika, po prepiru pa se je odločil za povsem nerazumno potezo.

Kot poroča Channel News Asia, se je moški, v prispevku skrit pod imenom Chen, sprl z osebjem, kasneje pa sedel za volan svojega Audija A5 Cabrio in zapeljal skozi vrata šanghajskega hotela ter naključno zavil v preddverje. 

V incidentu na srečo nihče ni bil huje poškodovan, kar za hotel in avtomobil ne moremo trditi. Škoda, ki jo je ob incidentu utrpel hotel, je ogromna, saj se je Chen odločil zapeljati naokrog po preddverju, preden se je zagozdil pri vhodu in ga je oblastem uspelo pridržati. 

S posnetka je slišati, da so opazovalci njegovo dejanje pospremili z besedami, kot so »A si nor?!« in »Norec«. Ko je besni voznik naredil dovolj škode ali pa ga je končno le srečala pamet, je z avtomobilom skušal pobegniti po isti poti, od koder je prišel.

Preberite si še: Princ William kot sloviti tajni agent? S tem zmogljivim vozilom je naokrog zapeljal soprogo

Poškodovanega Audija mu ni uspelo odpeljati nazaj na cesto, namesto tega se je zagozdil pri izhodu. Chena naj bi pridržali policisti, ni pa znano, kakšna kazen ga čaka.