Uf, tole je bolelo: ko se dopust konča v razbitem Lamborghiniju

Vas je bilo kdaj sram, da ste na počitnicah v Grčiji malo opraskali najeto Toyoto? No, ko boste videli, kako je nekdo »preoblikoval« prestižnega Huracana, si boste oddahnili. 

Uf, tole je bolelo: ko se dopust konča v razbitem Lamborghiniju (foto: Instagram) Instagram
23. 11. 2022

V nesreči, ki se je zgodila v neposredni bližini letališča v Bangkoku, jo je najbolj skupil prestižni Lamborghini Huracan Performante.

Če gre verjeti profilu supercar.fails, ki je vest in fotografije objavil na Instagramu, je bil za volanom  tuji turist, ki pa jo je odnesel brez praske. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Italijanski superšportni avtomobil jo je pošteno skupil, njegova desna polovica je praktično nerazpoznavna. Manjka blatnik, sprednji odbijač je močno poškodovan, žarometi razbiti.

Čeprav o nesreči ni znanih podatkov, je videti, kot da je vozilo trčilo v zaščitno ograjo, kar se odraža v poškodovanem pokrovu prtljažnika in na drugih delih avtomobila. 

Preberte si še: Novak Đoković ve, kako na cesti pritegniti pozornost (to je njegova avtomobilska zbirka)

Seveda bo popravilo vse prej kot poceni, saj ne gre le za »lepotne« poškodbe, skupila jo je tudi školjka avtomobila, podvozje in še kakšen vitalen del. Vsekakor upamo, da je turist vozilo dobro zavaroval in ni varčeval pri sklenitvi zavarovanja.