Vaš dostavnik lahko privlači poglede, poglejte kako

Pri Oplu so za modela Vivaro in Zafira Life pripravili dekorativne nalepke, ki pripomorejo k bolj atraktivnemu videzu s športnim pridihom.

Vaš dostavnik lahko privlači poglede, poglejte kako (foto: Opel) Opel
27. 3. 2022

Pri Oplu so prepričani, da si njihov dostavnik Vivaro, za katerega pravijo, da je praktičen, prilagodljiv in tehnološko podkovan, zasluži še kaj več. Pravzaprav ciljajo na tiste, ki si želijo, da bi bil njihov dostavnik drugačen od ostalih in da bi s svojo podobo štrlel iz povprečja. V ta namen so Oplovi stilisti pripravili komplet dekorativni nalepk z imenom Vivaro Sportive, ki s trikotnimi vzorci in črtami krasijo stranice, pokrov motorja in prtljažna vrata.

Zamisel o dostavniku s športnim pridihom je pritegnila tudi pozornost dirkača Joachima Winkelhocka. Dolgoletni ambasador znamke Opel, nekdanji voznik Formule 1 in zmagovalec Le Mansa ter DTM je tokrat namesto dirkalnika po stezi dirkališča Hockenheimring popeljal polepljenega Vivara z električnim pogonom. Poleg Vivara so pri Oplu z »okrasili« tudi Zafiro-e Life, ki je s posebej razvitim kompletom nalepk poimenovanem Expressive, videti bolj elegantno.

»Športna oblačila« za dostavnike so pri Oplu že tradicija in že Vivaro Sport prejšnje generacije je bil zelo priljubljen pri kupcih. Dekorativni komplet Vivaro Sportive v srebrni ali črni barvi je v Nemčiji na voljo za 399 evrov, nalepke Expressive za Zafiro-e Life pa so 50 evrov dražje. Okraski niso namenjeni samo novim ampak tudi rabljenim vozilom, videz in vzdržljivost nalepk pa izboljšajo z natančno obdelavo podlage. Z dvobarvnimi kombinacijami črno-rumene ali srebrno-rumene se ujemajo s katero koli karoserijsko barvo. Dodatno si je za 49 evrov mogoče omisliti še rumene okraske za 17-palčna platišča.