Ameriški raper se je zaradi Lamborghinija in Bentleyja znašel na sodišču, terjajo ga za 1,3 milijona dolarjev

Slavni ali ne, račune je vendarle treba plačati!

Ameriški raper se je zaradi Lamborghinija in Bentleyja znašel na sodišču, terjajo ga za 1,3 milijona dolarjev (foto: Instagram) Instagram
20. 1. 2023

Priljubljeni ameriški glasbenik Tyga živi vse prej kot skromno življenje. Na svojih družbenih omrežjih rad pozira v družbi prestižnih jeklenih lepotcev, od Lamborghinijev do Ferrarijev.

A ob naslednji novici boste na njegovo postavljanje pogledali še z drugačne perspektive.

Zaradi objavljanja fotografij na družabnih omrežjih in šopirjenja na pomembnih dogodkih si je očitno glasbenik izposodil nemalo avtomobilov. Med drugim tudi vrsto Lamborghinijev in Bentleyjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga)

Zaradi neporavnanih dolgov je upnik Choice Motors Credit vložili tožbo zoper ameriškega raperja Tyge.

Zneski so vse prej kot nedolžni, saj ga toži za kar 1,3 milijona dolarjev.

Po papirjih, ki so pricurljali v javnost, sodeč, zahteva plačilo za Lamborghini Aventador 2013 in Bentley Mulsanne 2014, skupaj z obrestmi.

To ni prvič, da se Tyga znašel v takšnem položaju. Pred leti so mu iz istega razloga zasegli Ferrarija 458 Spiderja letnik 2012 in Rolls-Roycea Ghosta letnik 2012. 

To pa še ni vse. Če gre verjeti urbani legendi, naj bi se mu odrekli tudi pri Ferrariju. Italijanska avtomobilska znamka naj bi mu prepovedala vstop v svoje prodajalne, prav tako mu je onemogočila nakup novega Ferrarija.

Preberite si še: Se strinjate z lastnikom tega strupenega Audija? Pravi, da ima dober razlog, da parkira tako...

To pomeni, da lahko Tyga svojega poišče le na trgu rabljenih. Očitno pa zamera ni obojestranska. Raper se namreč z največjim veseljem šopiri v družbi Ferrarijev 812 Superfast, LaFerrarija in LaFerrarija Aperta. 

Precej jasno je, da na družbenih medijih ni vse zlato, kar se sveti.