Se strinjate z lastnikom tega strupenega Audija? Pravi, da ima dober razlog, da parkira tako ...

14. 1. 2023 | Nika Arsovski
Deli

Nekateri so njegovo potezo označili kot pametno, drugi ga zmerjajo z egoistom.

Avtomobili še zdaleč niso le prevozna sredstva, ki nas iz točke A do točke B pripeljejo na kar se da udoben način. Marsikoga vožnja pomirja, spet drugim pa »plehnate igračke« pomenijo dosti več, kot karkoli drugega na tej zemeljski obli.

Nič čudnega, saj so zanje odšteli čedne vsote denarja, zato jih ob misli, da bi kdo njihovo dragoceno prevozno sredstvo poškodoval, boli srce. Eden takšnih je tudi voznik rdečega Audija, ki je sprožil polemiko na pa omrežju Reddit.

Avstralec, lastnik rdečega Audija, je pred časom sprožil debato o utemeljenosti parkiranja čez dve parkirni mesti. Sam je namreč pojasnil, da raje dobi kazen kot udrtino na vratih.

Ne malokrat se namreč zgodi, da voznik sosednjega avtomobila ob vstopu ali izstopu iz njega podrsa našega. Številni ob tem le skomignejo, omenjenemu vozniku Audija pa to očitno predstavlja pravo nočno moro.  

Fotografija rdečega Audija, parkiranega čez dve parkirni mesti v Sydneyju, je obkrožila spletna omrežja.

»Eden tistih dni, ko je gneča na plaži največja, ta butec pa parkira takole,« se je glasil napis pod fotografijo. Pod objavo se je zvrstilo na tisoče komentarjev, nekateri so voznikovo dejanje zagovarjali, drugi so ga grajali zaradi sebičnosti. 

»Očitno je porabil ves denar za avto in si zdaj ne more privoščiti zavarovanja," se je glasil eden izmed komentarjev, medtem ko je drugi opozoril, na prenizke parkirne kazni: »200 dolarjev parkirne kazni za nekoga, ki zapravi 300.000 za avto, ni pošteno.« 

Preberite si še: Kako lepa gesta! V čast preminulega Kena Blocka je FIA storila to…

A voznik ni ostal tiho. Prek 7NEWS.com.au je udaril nazaj. Pojasnil je, da bi, če bi parkiral na enem samem parkirnem mestu, imel težave z izstopom iz vozila. V svoj zagovor je dodal, da je bilo parkirišče v času, ko je parkiral le kakih 60 odstotkov zasedeno.

»Odkrito povedano, raje občini plačam nekaj sto dolarjev kazni za parkiranje, kot pa da bi dobil vdolbino na svojih vratih. Ta bi me stala krepko čez 1000 dolarjev," je dejal. Kaj pa o tem menite vi?! 

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu