Poglejte si, kakšne jeklene konjičke vozijo ti največji (in najbolj razvpiti) vplivneži

Družbena omrežja so vzklila novi val internetnih vplivnežev, ki so si po zaslugi spleta zagotovili ogromno bogastvo. Temu primerna so njihova prevozna sredstva.

Poglejte si, kakšne jeklene konjičke vozijo ti največji (in najbolj razvpiti) vplivneži (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2022

Z vzponom družbenih omrežij so številni posamezniki prišli do nepredstavljivega bogastva. Vplivneži plodove le-tega, radi delijo s svojimi sledilci, ki se jim ob pogledu na četo prestižnih avtomobilov cedi slina.

Poglejmo si peterico najbolj zvenečih.

Andrew Tate, Bugatti Chiron Pur Sport

Razvpiti Andrew Tate, sicer nekdanji borec mešanih borilnih veščin, ki je zaslovel v resničnostnem šovu Veliki brat, se je zaradi svojega šovinizma znašel pod plazom kritik.

Njegovi sporni pogledi na svet pri mnogih vzbujajo veliko skrbi, za druge pa so razlog, da mu nepremišljeno sledijo. Ti sledilci se navdušujejo tudi nad »bogastvom«, ki si ga je uspel prigrabiti Tate, vključno z Buggatijem Chiron Pur Sport

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bugatti Chiron Pur Sport (@chironpursport)

Manny Khoshbin, McLaren Speedtail

Če radi spremljate avtomobilske vsebine na YouTubu, ste verjetno že naleteli na ime Manny Khoshbin. Nepremičninski mogotec se na svojem kanalu rad pohvali z avtomobili, ki so del ene bolj impresivnih avtomobilskih zbirk na svetu.

V Mannyjevi osebni zbirki so tako lepotci, kakršna sta Pagani Huayra in McLaren Speedtail, eno najhitrejših hibridnih vozil vseh časov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Only Mclaren Speedtail (@only.speedtail)

David Dobrik, Ferrari 458 Spider

Preden se je na Slovaka Davida Dobrika usul plaz obtožb zaradi spolnega nadlegovanja in poškodb, je 26-letnik veljal za enega najbolj prepoznavnih ustvarjalcev vsebin na YouTubu. Imel je kar 20 milijonov naročnikov, ki so se navduševali nad njegovimi  divjimi kaskaderskimi podvigi in potegavščinami.

V enem letu naj bi tako mladenič zaslužil kar 15 milijonov dolarjev. Svoje premoženje je David rad zapravljal tudi za prestižne avtomobilske lepotce, veliko pa je poklonil tudi prijateljem in sodelavcem. Zase je obdržal tudi Ferrari 458 Spiderja, ki je eden njegovih najljubših.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by がく (@gaku.supercar.photo)

James Charles, Mclaren MP4-12C

James Charles se je YouTubu pridružil leta 2015 in izkoristil manko moških vplivnežev v svetu lepote. V sedmih letih je postal eden najbolj prepoznavnih obrazov na področju ličenja in lepote.

Preberite si še: Na tako zvit način, se je slovenski glasbenik izognil policijski kazni

Čeprav se na avtomobile ne spozna kaj dosti, je svoje bogastvo, ki si ga je prislužil z objavami na YouTubu, vložil tudi v jeklene konjičke. Eden takšnih je McLaren 12C.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by McLaren MP4-12C (@mclarenmp4)

Jake Paul, Ferrari SF90 Stradale

Brata Jake in Logan Paul sta na spletu zgradila mali imperij, ki jima letno prinaša milijone. Te brez zadržkov zapravita tudi za avtomobile.

Paul se rad prevaža v svojem Polaris Slingshotu, brat Jake pa si je privoščil italijanskega lepotca - Ferrari SF90 Stradale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ferrari SF90 Stradale (@sf90.stradale)